• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

BLONDE AFRO


Rakastan mun graafista suoraa polkkaa, mutta välillä tuntuu siltä että se kaipaa jotain muuta. Kuten afro-kiharoita! Nää kiharat tuo heti tähän asuun jotain, sen yllätyselementin. Kauluspaita (poikaystävän kaapista) ja choker-huivi on match made in heaven. Bongasin pinterestistä kuvan, jossa asuun oli yhdistetty mustat mokkanilkkurit, farkut ja musta kauluspaita ja (ei kovinkaan yllättäen) se toimii nerokkaasti. Musta ja sininen on värivaljakko joka on kyllä mun top-listalla, vaikkakin keväisin se meinaa tuntua liian synkälle. Melkein. Synkkää on se, että mä en osaa ollenkaan enää pitää korkoja, vaan päkiät huutaa hoosiannaa kymmenen minuutin kävelyn jälkeen. Huvittavaa on se, että juuri äsken bongasin jonkun löytäneen mun blogin hakusanalla "korkokengät superkorkeat". Noup, niitä ei täältä löydy. 

Vaikka käytänkin reivittyjä farkkuja yhtä lailla talvellakin, tuntuu ne keväällä erityisen kivoille. Ehkä just siksi, ettei jalat palele haha .. Siniset farkut, varsinkin keskisinisessä perinteisessä farkku-värissä, kuuluu kesään. Siksi tuntuukin jotenkin ihmeelliselle, etten ymmärtänyt pakata _yksiäkään_ farkkushorteja mukaan Norjaan. Täällä on ollut viimepäivät ollut ihan kesä, eikä mulla oo mitään päälle puettavaa haha. Onhan mulla nyt midihameita ja muutama mekko, mutta jos ulkona olemisestakin tulee jo hiki, en oo pukemassa mitään ihonmyötäistä päälle! Oon viettänyt nyt kolme päivää samoissa kamppeissa, en tosin näiden kuvien vaatteissa, koska nää kuvat on napattu viime viikolla, jolloin oli vain maltilliset 15 astetta lämmintä! 

//

I love my grafic straight bob, but somethings i feel i need a change. Like a change to a afrostyle curls!! How amazing are they though. In my eyes they just make the outfit. Button-up shirt and choker is the perfect combo as well as the combo of blue denim and black. Now during the spring it might seem a bit too dark, but if the denim is light coloured and ripped id say it works. I wear ripped jeans all the time, eve during the winter, but when the spring comes they somehow feel extra special. Maybe since im not freezing my legs of anynmore... 

6 kommenttia:

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates