• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

DOUBLE UPYks mua blogin pitämiseen motivoivista asioista on se, että voin inspiroida muita ihmisiä mun asukokonaisuuksilla. Vaikka se olisi vaan yksi henkilö joka inspiroituu tästä (minä) niin se on jo riittävästi. En koe että se on inspiroivaa oikeassa elämässä, että aina esitellään uusia vaatteita, uusia asukokonaisuuksia. Koska vaatekaapit ei ole loputtoman tilavia, budjetti tulee joskus vastaan tai omatunto soimaa huonoista kulutusvalinnoista. Tän vuoksi mun blogissa esiintyy samat vaatteet uudelleen ja uudelleen, eritavoin yhdistettynä. Samaan tapaan miten 'normaalien' ihmisten arjessa asiat menee. Vaikka rakastan uusia vaatteita ja noh niitä kiitettävällä tahdilla myös kotiin kiikutan, on mulla tavoitteena pitää vaatekaappi suht koht pienenä, hallittavana. Sain tänään itseni kiinni miettimästä sitä, että voinko mä nyt tän asun kuvia julkaista koska tässä on täysin samat farkut ja teeppari kuin edellisessäkin asupostauksessa.

Juuri sen takia mä haluan tän esitellä. Koska takkia vaihtamalla saa koko asun ilmeen erilaiseksi. (ja leittämällä hiukset, jättämällä meikkaamatta). Trenssin kanssa tää farkku-teeppari kokonaisuus on klassinen ja relaxed, mutta kun vaihtaa takiksi bomberin on kokonaisuus ainakin mun silmään paljon enemmän street-style ja normcore. Ei mun tästä kombosta pitänyt ees kuvia ottaa, varsinkin kun en ollut jaksanut meikata ulos lähtiessä. Mutta kun löysin itseni vaeltelemasta Oopperatalolta jälleen kameran kanssa, niin totesin what the hell. Saattepa nähdä miltä näytän normaalisti :---D Sulauduin hyvin sinne turistien joukkoon jalustoineni ja kameroineni.

Lempparivaatteet ja vaatejumittaminen kunniaan!

//

I was a bit hesitant to show you this outfit, since its almost the same as the one before. I wasnt even planning to shoot this one that day i wore it, but when i found my self in a good location with my camera, i decided otherwise. The jeans and the tshirt is the same as in previous outfit and i am mesmerized how much it makes to only change the jacket. With a trench coat this oufit was classy but with bomber jacket its more street style. Love both of them! 9 kommenttia:

 1. Anonyymi26/5/16

  Voisitko tehdä not my style-tyylisen postauksen? Tykkään sun tyylistä ja ois kiva kuulla, mitkä jutut ei oo ollenkaan sun juttu. Esim. mitä et pukisi, vaikka ihailet toisilla, mitä tyyliä et koe yhtään omaksesi...sun tyylin kehityksestä ois mukava lukea myös! Sun blogi on ollut todellinen löytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei tosi hyvä idea! ja ihana kuulla :'----) jostain syystä ei oo ennemmin tullut perille, niin hyvä että laitoit uudelleen ;--) vois just tehdä 'style evolution' tapaisen ja sitten not my style postauksen, ihanaa että tulee lukijoilta ideoita postauksiin, koska välillä oma pää lyö niin tyhjää haha

   Poista
 2. Anonyymi26/5/16

  Oon aiemminkin lähettänyt tuon postaus-idean, mutta en oo varma tuliko perille, siksi again! Eli sorry jos tulee uudestaan! :>

  VastaaPoista
 3. Anonyymi26/5/16

  Siis just tän takia tykkään sun blogista aivan älyttömästi! Multa löytyy teikäläisen kanssa lähes identtinen vaatekaappi, ainakin blogin perusteella (:D), mutta en kuuna päivänä osais itse yhdistellä niitä vaatteita näin kivasti! Myönnän siis pölliväni ison osan sun asuista myös omaan käyttööni :D Itse oon aika tarkka kulutustottumuksistani, enkä osta uusia vaatteita ellei ole aivan pakko. Sen takia oonkin niin ilonen, että saan sun blogista päivittäin inspiraatiota pukeutumiseen, ja voin kierrättää omia vanhoja riepujani vuodesta toiseen! Keep up the good work :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kiitos kiitos, niin ihana kuulla! Heheee, sitten sulla on hyvä vaatekaappi ja ehdottomasti saa ja pitää pölliä ;--) Just sen vuoksi tätä teen, että jos joku keksis jotain uutta mun komboista, niin oon ikionnellinen. Varsinkin kun tuntuu välillä että omat asut on niin _normaaleja_! Mutta ehkä se on hyvä vaan niin. Pitäisi ehkä itsekkin vähän kiristää kukkaron nyörejä, koska ostan usein vain myös siksi että "vitsit tää on niin kiva", ostoperusteena pidän sitä että jos tiedän käyttäväni tätä vaatetta sen loppuun saakka niin sit sen saa ostaa. (vaikka taidan tästäkin joskus lipsua)

   Poista
 4. Upea lookki ja NUO HIUKSET!! Ja muakin kiinnostais tuollainen no my style -tyylinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄÄk kiitos!! Itse olin vähän epäilevä tän setin suhteen :---D Joo! Pitää kyllä toteuttaa toi postaus, siitä vois olla itsellekkin jotain hyötyä siinä mielessä ettei väkisin yritä jotan juttua itselle, koska se ei vaan oo oma juttu XD

   Poista
 5. Pakko sanoa, etten ois ees tajunnut että on lähes samat vaatteet taas. osaat yhdistellä niin näppärästi ettei tällanen haittaa ollenkaan, ja on ihanaa että siulla on tällanen ideologia ja toteutat sitä näin hyvin. Joskus joitakin blogeja seuratessa tajuaa, että se "650€ takki" ei näykään ikinä uudelleen ja miettii, miten hitossa niiden vaatekaappiin mahtuu kaikki miljoonat vaatteet :---D Tää blogi on just tän takia niin hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos, niin ihana kuulla tästä 'tyylistä' hyvää palautetta! :----)) Heh, tuskinpa tota ois kukaan muu huomannut kuin minä itse! Joo oon miettinyt just tota samaa, että harvoin ne samat vaatteet joissain blogeissa esiintyy useaan otteeseen, voi toki olla että osa on tälläisiä kuvauslaina kuvioita, mut on sit kyl niitä muitakin keissejä varmasti :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates