• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

FLARED FLARED


Mustat flared-housut ovat ehkä yksi monikäyttöisimmistä vaatteista. Uskokaa tai älkää! Ne saa puettua joko hyvin juhlavasti, tai sitten tällä tapaa hyvin down-greidatusti. Collegepaita ja bomber olisi mustien farkkujen kanssa normaali ja 'helppo' kokonaisuus, kun taas flared-housut on mielenkiintoisempi valinta. Valkoiset kengät ja nude laukku rikkoo vähän kokonaisuutta. Tykkään ihan super paljon tästä rennosta kokonaisuudesta, tosin toivoin hetken että omistaisin värikkään bomber takin... Se olisi ehkä toiminut hieman paremmin :---p

Tänään on ollut extra-laiska torstai, ihan vain siksi koska vapaapäivä. Toivottavasti teillä on ollut myös hyvä torstai!

//

Black flared pants are one of the most useful pants, hte go basically with everything. They can be dressed up to be very chic combo or dressed down like i did with a bomber and a sweatshirt. Collegeshirt and bomber with just basic jeans is an easy combo but when you add the flared pants it is more interesting instantly. White shoes and a nude bag break out the unity of black just perfectly. I hoped a bit that i would own a coulourful bomber jacket, which might have looked a bit better with the all black outfit. 

2 kommenttia:

 1. Kyylään ihan intopiukeena näitä bomber-postauksia, sillä ostin just itelleni ihanan bomberin ja en oo aina ihan varma, minkä kaiken kanssa se sopii :D oon niin tottunu vaan pitkään mustaan trenssiin, joka peittää kaikki paitaerikoisuudet alleen, että lyhyt, khakinvihreä ja rosoisempi bomber aiheuttaa välillä päänvaivaa :-D tosi kiva asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin alkuun olin vähän epävarma miten käyttää tätä bomberia, mutta nyt oon tajunnut että se toimii kyl ihan kaiken kanssa :---D Hmm ehkä just 'haastavin' on se, että mun mielestä paidan ja bombertakin tulee sit olla about saman mittaisia. Käytän tätä takkia oikeasti melkein joka päivä ja yritän aktiivisesti valita jotain muuta päälle XD

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates