• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

FROGNER PARKEN

PHOTOS BY LOTTA
Jos eilinen vaaleanpunainen trenssi on 'uus' lemppari, niin tämä sininen kirpparilta löytynyt yksilö on kyllä samaa kastia. Ei kai ihmisellä pitäisi olla muita kuin lemppari-vaatteita? Super casual kokonaisuus, farkuilla ja valkoisella teepparilla ei pysty epäonnistumaan. Pari vuotta vannoin isojen veeaukkoisten teeppareiden nimeen, mutta nyt tuntuu crew-neck mallinen umpinainen teeppari erittäin raikkaalle vaihtoehdolle. Jotenkin se tuntuu tuovan asuun enemmän sitä jotain, verrattuna 'normaaliin' vee-aukkoon. Tummansininen takki ja vaaleat farkut näyttää mun silmään niin hyvälle, miten en oo keksinyt tätä väriyhdistelmää kokeilla aikaisemmin?!

Tämän viikon oon ajatellut viettää tekemällä lempparijuttuja Oslossa. Käymällä vielä kerran lemppari kaupunginosissa ja paikoissa, ennenkuin pitää kahdeksi kuukaudeksi sitten ne hyvästellä. Huh en tykkää hyvästeistä yhtään. En tiedä miksi otan niin paljon paineitä tästä lähdöstä. Lähteminen on mulle aina ollut helppoa. Toisaalta tässä kyse saattaa olla siitä että en ole lähdössä vaan palaamassa. Palaamssa takaisin Suomeen, kotiin. Palaaminen tuntuu vaikealle, haluaisin mennä eteenpäin, ottaa seuraavan askeleen. Lähteä. Onneksi pariksi seuraavaksi päiväksi on luvattu hyvää säätä, niin voin hyvällä tuurilla saada vähän väriä pintaan ennen töiden alkua ja onhan se nyt paljon mukavampaa kiertää lempparipaikkoja lävitse aurinkoisessa säässä kuin sateessa.

//

This has to be one of my all time fave jackets, alongside the dusty pink one from last post. I think its impossible to pick your favourite pieces, at least only one favourite, since all my clothes are my favourite clothes. Shouldnt they be? I have been loving the round necked and not revealing tshirts lately, after my obsession with v-necks. Now these crew-necks look super fresh and new and they bring something into the outfit that the v-neck doesnt. Gimme couple of years and ill need to find a new t-shirt style to be obsessed about haha...

The combo of dark blue jacket and a light blue denim is perfect! I dont know how i didnt see this before?!

2 kommenttia:

 1. Tuli kyllä onnistuneita kuvia! Uus banneri on myös oikein toimiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli! Kiitos näistä :----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates