• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

HOW TO: AFRO STYLE CURLS


Näihin kiharoihin bongasin ohjeen alunperin Mutsis on -blogista, mutta ajattelin täälläkin vinkata tästä ohjeesta, koska tässä ei voi epäonnistua ja noh, onhan nää kiharat nyt aika jees! Eli tarvitset suoristusraudan ja sushipuikon (mikä tahansa tälläinen puutikku varmaan toimii myös). 

Kieputa mahdollisimman pieni hiussuortuva tikun ympärille tiiviisti, mutta ei päällekkäin ja painele sitä suoristusraudalla noin 10-15 sekuntia, riippuen raudan kuumuudesta jne. Vedä tikku yläkautta pois ja anna kiharan jäähtyä. Thats it! Mulla meni mun tukkaan noin 40 minuuttia, että ei tää mikään kiireisen aamun juttu todellakaan oo haha. Mitä pienempiä osioita otat tukasta, sitä kireempää kiharaa saat (ja sitä kauemmin tähän menee). Kun kaikki hiukset on kiharrettu, ravistele sormin kikkurat auki ja lisää esimerkiksi kuivahsamppoota tai hiuslakkaa tuomaan rakennetta ja pitoa.

//

You only need a sushi eating stick and a straightener to get this look. Wrap you hair (small sections) around the stick and warm it up with the straightener. And thats it! I used 40 minutes for my hair, so not the fastest hairdo, but its so easy that anyone can do it. When you have finished all of your hair, stroke it open with your fingers and finish with hairpsray to get a good hold. 

2 kommenttia:

 1. Hmm, eikö tollaiset kiharat tuu vaikka jos laittais yöks muutaman pienen letin päähän? Tai sillee mä aina teen, en jaksais vaivatuu noin pitkään prosessiin haha :D Mut siis tosi kivoilta näyttää, mä vaa oon tämmönen nopeiden kampausten ystävä heeeh :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään normaalisti jaksais näitä väsää :----D Leteillä tulis ehkä vähän erilaista kiharaa, enemmän sellaista lainemaista..? ja jos haluis näin kovan kiharan niin pitäs ehkä letittää muutama lettiä XD Mut ehkä sama lopputulos, kihara ku kihara!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates