• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MAY OUTFITS


Huomenna on kesäkuu, aika hullua. Huomenna alkaa myös työt, joten varautuisin siihen että blogi saattaa olla hiljainen tän viikon. En oikeastaan oo viime päivinä (viikkoina) oikein uhrannut ajatuksia blogille tai asuille. Tuntuu että elän suvanto vaihdetta ja varsinkin tää Suomeen palaaminen on pitänyt kiireisenä haha. Rauhallinen Oslo elämä kesälomineen on vaihtunut hektiseen koti arkeen perheen kanssa ja töiden aloittamiseen. Mutta, en mä valita. On ihanaa olla kotona kotona, vaikka ikävöin Osloa. Jotenkaan en vielä tajua sitä, että oon täällä oikeasti ja tänään kaupassa yllätyin totaalisesti kun mulle puhuttiin suomea. Odotin että norjaa ois tullut vielä joka paikasta ja suomen puhuminen tuntuu yllättäen aika kankealle.


Seuraavat kuvat tuleekin sitten Suomi-maisemista, nyt vielä palataan näihin Oslo-asukuviin! Oon ollut vähän sormi suussa miten sitä pukeutisi näihin lämpimiin keleihin (lähinnä oon mennyt nyt viime päivät teepparissa ja farkkushortseissa). Onneksi ei siiten tarvi miettiä muuta kuin työpukeutumista, niin ei oo ongelmia hellepukeutumisen kanssa haha. Ongelmia tosin saattaa sekin tuottaa, toimistopukeutuminen. Se tuntuu pahimmalta pukeutumis-inspiraation tappajalta XD Toinen mietintää herättävä dilemma on se, että miten toteutan nämä kuvauspuuhat täällä Suomen päässä. Oslossa kaikki oli loppujen lopuksi aika yksinkertaista. 

Anyways, toukokuussa oon viihtynyt trensseissä. Ihan parhaita!! Farkut ja liehuhousut löytyy myöskin mun top-listalta valkoisten lenkkareiden kanssa. Mun lempparit on 3 ja 8, mitkä teidän!?

//

Tomorrow is June, which feels a bit craycray. And also, ill start working tomorrow, which will most likely result in a bit silent week here on the blog. I have been feeling busy, now back in Finland, even though nothing has really happened. Feels nice to be home home, with my family. Like i belong here, as i do haha. Here are the last outfits from Oslo, for a while! The next ones will for sure be from here. I have been a bit lost with summer fashion, i feel like spring and summer came so suddenly that i didnt catch up! Luckily for me, ill be wearing office attire for all summer which might not be the most inspirational thing either.. 

My faves are 3 and 8, how about you?

9 kommenttia:

 1. kaikki kivoi, mut jotenki 4 ja 7 on kivoimmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi thanks! Seiska on kyl kova;--)

   Poista
 2. Linde2/6/16

  Tsemppiä Suomeen ja arkeen paluuseen! Sulla on niin kiva tyyli ja niiin kivoja vaatteita! Mun lemppareiks nousis ehkä 4 & 7. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!! Tsemppii kyl tarvitaan :---P 4 ja 7 taitaa olla yleisön suosikki!

   Poista
  2. Kiitos kiitos!! Tsemppii kyl tarvitaan :---P 4 ja 7 taitaa olla yleisön suosikki!

   Poista
 3. Miunkin lempparit on 3 ja 8! :--D ja katoin tän ennen ku luin, mitkä oli siun. Mutta hienoja kaikki jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Näitä tehdessä on kyl tosi mielenkiintoista nähdä kellä on ns. sama maku kuin itsellä :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates