• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MAY WANTIES

MAY WANTIES

1. VEST-DRESS
2. RAY-BAN ROUND GLASSES
3. HALTERNECK DRESS
4. FLAT MULES

Oon varmaan jo vuoden päivät haaveillut liivimallisesta mekosta. Pakkosaada. Tää ois just täydellinen kesän juhliin (tai siihen yhteen joka on kalenterissa). Paras ois tietty, jos tän löytäis kirpparilta, mutta valitettavasti Oslossa kirppari-kulttuuri on täysin erilainen kuin Suomessa. Täältä löytyy hyvin vintage-kauppoja, jotka ofc on sitten kalliimpia ja UFF, joka on myös paaljon kalliimpi kuin Suomessa. Kaipaan vähäsen perinteisiä kirppareita, joista voi tehdä huippu löytöjä. Toinen asia mistä oon haaveillut kauan (muutaman viikon) on Ray-Banin pyöreät silmälasit. Kuinka makeet nää ois! Sais mut ehkä käyttämää vähän vähemmän linssejä, joka on aina hyvä perustelu uusein lasien hankkimiseen. Ahh voin vain kuvitella kuinka hyviltä nää nörttilasit mulla näyttäiskään! 

Kesää vartein voisin vastaanottaa mielelläni yhden halterneck-mallisen mekon! Tämmöinen on niiin helppo heittää niskaan sandaalien kanssa ja sit on jo valmis astumaan ovesta ulos. Koska kaikki näyttää hyvältä harmaana, on harmaa mun choice of colour. Rento trikoomateriaali ja ribattu neulos ois mitä haen. Jos saisin valita vain yhdet kengät ens kesäksi, ois se varmasti flat-mules malliset tohvelit! Kuvan kengät on h&m vanhaa valikoimaa, ei ainakaan enää löytynyt heidän nettisivuiltaan, mutta just tän tapaiset basic läpsyttimet ois niin siistit! Ainakin myös Zarassa oli viime syksyllä saman tapaisia. Onko mitään parempaa kuin upgreidadut tohvelit, jotka toimii vaikka toimistossa tai juhlissa? 

//

May wanties; i desperatly need a vest-dress like this! It would be the perfect choice for the summer parties, something different but still classy and chic. Ray-Ban glasses in round form have been on my wish list for some while, i have been convincing myself that i need new glasses haha. How cool are the nerdy vibes these have? I could also take a halterneck dress for this summer, the perfect one would have comfy material, ribbed textrure and ofc be in grey colour. These are the best type of outifts for summer, since they are just so easy! Lastly, if i could only get one pair of shoes for next summer, i would definately choose flat mules! They look so classy but still super confy and you could basically wear them with everything and to everything. 

2 kommenttia:

 1. Noi kaikki passais sulle kyllä niin hyvin!! Ja nuo pyöreet lasit, aaaah! Mä haluaisin jotkut lasit ihan vaan kun ne on niin makeen näkösiä, vaikkei laseille tarvetta ookaan.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah samaa mieltä! Välillä kiroon sitä kun pitää olla näin sokea, mutta toisaalta on aika kiva että voi ostaa laseja :----D Saahan noita ihan ikkunalaseillakin mun tietääkseni!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates