• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NAVY


Kesän helpoin kokonaisuus tai vaate on ehdottomasti tämä Zaran pitkä midimekko. Älyttömän mukava päällä ja jo itsessään tarpeeksi näyttävä vaate, ettei sen kanssa oikein muilla asusteilla tarvi kikkailla. Tää asu on viime viikolta ja nyt tää kombo ois varmasti aivan liian lämmin! Tänne Norjaankin on saatu Suomen kaltaiset kesä-asteet, mikä saa mut ihan hämilleen. En tiedä yhtään mitä sitä vois pukea päälle haha. Asiaa ei auta yhtään se, että jalat on vielä niin kalkkunat ettei niitä kehtais shortseissa esitellä XD

Jotenkin unohdin kuinka super tää marraskuussa kirpparilta ostettu trenssi onkaan. Täydellinen sininen väri, leikkaus ja pituus ja plussana se, että tää on ihan made in Finland, joskus aikoinaan! Mun mielestä kannattaa ehdottomasti katsastaa kirpparit 'trendi'vaatteita etsiessä! Trenssit on olleet nyt pari vuotta tosi pinnalla, mutta niin ne on olleet pitkään myös 1900-luvulla, joten kirppareilta löytyy usein laadukkaita ja upeita takkeja! Ehdottomasti kannattaa tsekata myös miesten puoli, jos ei pelkää vähän reilumpaa mitoitusta!

Ihanaa sunnuntaita ja äitienpäivää kaikille! Vähän harmittaa, että itse en voi rutistaa omaa äitiä tänään, mutta onneksi puhuttiin puhelimessa heti aamusta koko perheen voimin. Tosin mulle tää tarkoitti aikaeron takia jo ennen kasia heräämistä su-aamuna haha. 

//

This is my fave dress for summer, its just so easy but still chic and a show stopper! I love how i can just throw this on and i am ready to walk out of the door. ATM this trench would be too much, since we have gotten an early summer here in Oslo, Norway! Im a bit confused what to wear now, its suddenly so warm haha. And my legs are so pale that i woulndt want to showcase them in shorts.... 

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana sininen tuo trenssi. Mahtava löytö kyllä, pitäisi itsekkin päästä kirppareita koluamaan pitkästä aikaa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ekana mulla to do listalla suomessa on kyllä kirppareille meno :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates