• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

OPERA

photos by Lotta

Jos ei tän kevään aikana ois yksiäkään asukuvia ikuistanut Oslon oopperatalolla, ois voinut todeta että aikamoinen floppi. En oo jaksanut lähteä sinne jalustan kanssa yksin kuvailemaan, vaikka toisaalta siihenhän ois hyvin turistien joukkoon sulautunut haha! Onneksi pakollisella turistivisiitillä oopperatalolle Lotta nappasi nää kuvat musta, koska onhan toi nyt alueena ja rakennuksena niin kuvauksellinen. Toivoin hartaasti että ois ollut aurinkolasit mukana, koska kirkkaalla säällä kokovalkoinen rakennus heijasti mun herkät silmät ihan valtoimenaan vuotaviksi. Sen takia kärsivä ilme ja siristävät silmät näissä kuvissa. Mutta huh, kuinka kivat nää kuvat on!!

Vaaleanpunainen ei oo koskaan ollut mun väri. Pikkutyttönkin pukeuduin vain siniseen ja vieläkään en oikein osaa vaaleanpunaista käyttää. Siksi voi olla vähän mielenkiintoista, että päätän ostaa vaaleanpunaisen trenssin. Tämä trenssi on vaan niin upea, väri on juuri täydellinen muted baby pink ja leikkaus ja pituus on kuin tehtyjä mulle. Tää on peräisin norjalaisesta streetstyle kaupasta nimeltä Urban, joka on muodostunut mun lempparikaupaksi! Ostopäätöstä saattoi myös nopeuttaa se fakta, että takki oli -70% alennuksessa. Kuin hyvältä vaaleanpunainen näyttää kokomustan asun kanssa? Asussa nyt ei muuten oo mitään uutta perus teeppari ja puvunhousut valkoisten addujen kanssa. Mutta eipä se nyt oikein enempää vaadi. 

Tästä nyt startttaa viimeinen viikko Oslossa, tuntuu hassulle ja vähän ontolle samaan aikaan. Täällä on satanut koko päivän aivan kaatamalla vettä, enkä mä oo saanut mitään muuta aikaan kuin että oon katsonut kaikki rästiin jääneet tv-sarjat. Oon yrittänyt ottaa asenteen että nyt oon lomalla, ja se etten tee mitään on enemmänkin suotavaa kuin syylistettävää. Tää on viimeinen loma, ennen sitten tästä alkavaa kahdeksan kuukauden työputkea. Sitäkään en ole oikein sisäistänyt vielä hah. En tiedä miten saan tän mun opiskelija menttaliteetin muunnettua "työelämään" sopivaksi. 

//

If i hadnt managed to take at least one pair of outfit shots at the Opera hause in Oslo, this trip of 5 months would have been a complete fail. The location is made for photoshoots if you ask me! Since it was a bright day my sensitive eyes didnt agree so well with posing....i only wish i had had sunnies with me! But ahh how lovely these photos are!! love love love. 

Pink hasnt been my colour. Ever. But i couldnt resist this muted baby pink trench (also in -70% sale), it is just perfeeect. The colour is so stunning and the lenght and model is also on point. It goes so well with all black outfits, giving the needed pop of colour. The outfit otherwise is quite basic, nothing special there. I gotta say, i just love these basic outfits, which are at the same time super casual but also fashion forward.  

8 kommenttia:

 1. Asu sopii just passelisti noihin kuvausmaisemiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietin just samaa näitä kuvia muokkaillessa!

   Poista
 2. Anonyymi23/5/16

  Missä olet töissä? Suomessako? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäksi tulen takaisin suomeen töihin :----)

   Poista
 3. Nice coat :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VastaaPoista
 4. Ihana takki ja ihania kuvia :) Oslon oopperatalo on niin kuvauksellinen ja upea paikka, voi kun sinne pääsisi joskus kuvailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! Huh se on kyllä niin upea paikka, oon jotenkin yrittänyt säästellä sitä johonkin hyviin kuviin :---D Se on kyl näkemisen (ja kuvaamisen) arvoinen paikka!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates