• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

PERFECT SPRING COLOUR PALETTE


Valkoiset Levikset, ehdoton lemppari-farkku-pari! Vielä näin vähän viileämmällä paras yläosa on oversized harmaa neule. Lähdin keväästä innoissani paljan varpain näiden slip-on tennareiden kanssa, vaikka muistelin että nämä saattoivat tehdä viime vuonna isot rakot kantapäihin ekoilla kerroilla. Uskoin että kengät pehmentyivät ja muokkaantuivat jalkoihini sopivaksi. En ymmärrä miten näin viattoman näköiset tennarit, voivat raastaa kantapäät niin auki että koko kenkä on veressä. Noh, noin kymmenen minuutin kävelyn jälkeen tulin siihen lopputulokseen, että viime vuonna taisivat mun kantapäät kovettua, sen sijaan että nää kengät ois pehmentyneet. Kevään ekat rakot check! Sehän on aivan selkeä kevään merkki? 

Mun jalat taitaa olla aika herkkikset, koska saan aina rakot. Ihan kaikesta. Mutta ja ehkä myös tän takia, oon kehittänyt itselle vedenpitävän rakkojen esto mekanismin, jonka nyt jaan tiedän kanssa. Jos tiedän että kengät saattaa alkaa hiertämään teippaan tän kohdan jalasta Leukoplast urheiluteipillä (saa apteekeista) joka pysyy ihossa kiinni loistavasti (on ihonvärinen) ja joka estää aina rakot. Mulla on aina rulla tätä mukana, jos lähden reissuun! Tän teipin pitäisi kuulua jokanaisen survival kittiin. Ja oon ehkä parin kaverinkin jalat pelastanut teippaamalla. Tälläkin hetkellä juuri näiden kenkien takia, mulla on kantapäät teipattuna tällä. Jos rakko sitten sattuu kuitenkin yllättämään, lisään tätä aina compeed-laastarin päälle, jotta se pysyis jalassa (muuten ne lähtee aina kävelemään tunnin päästä). 

Harmaa valkoinen ei näytä _niin_ tylsälle kuin se kuullostaa kun yhdistää harmaan-nuden laukun komboon. Mun mielestä tosin harmaa ja valkoinen on yksi parhaimmista keväisistä väriyhdistelmistä! Mikä kertookin kaiken mun värisilmästä. Pitää muistaa pukeutua valkoiseen useamminkin, varsinkin näin housu-rintamalla. 

//

White Levis, the perfect jeans pair atm! Since its not actually quite warm yet here in Norway, the best pair for white jeans is oversized grey sweater. Grey and white is one of my favourite spring colour combinations, which tells something about my use of colours... To make the colour scheme more interesting i added a grey-nude bag, which in my eyes just brings the outfit together. 

I love these slip ons, but huh they are not friends with my feets! After 10 minutes of use i was left with bleeding blisters on my heels and my white slip ons were more red than white.. I dont know if it just my feet that are really sensible, but i seem to get blisters from everything and always. Since these shoes are a year old already, i thought bravely that they had gotten in the shape of my feet already, because last summer i could use these without a problem. Turns out that it was my feet which had gotten used to these shoes and not the other way around haha. 

4 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaalta näyttää tämä yhdistelmä : ) Täytyypä kokeilla tuota rakkokikkaa, koska mulla myös tulee rakot erittäin helposti tai no oikeestaan aina..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa ehdottomasti testata! Teippi jotenkin pehmentää sen kitkan, joten iho pysyy suojassa :---D

   Poista
 2. Oot varmaan kertonut aiemminkin mutta multa on mennnyt ohi! Eli mistä toi ihana ja varmastikin myös kukkarolle ystävällisempi laukku on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on Gina Tricotista tänä keväänä! Jaa hintakin tais olla jotain vajaa 30€, et ei kovin paha :----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates