• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

RAHAA NETTISHOPPAILUSTA

Yhteistyö / Collaboration

Tunnustuksia; olen addiktoitunut nettishoppailija. Ostan paljon netistä, koska se on helppoa, onnistuu kotisohvalta käsin ja sitä kautta vaihtoehdot on melkein rajattomat. Vaikka rakastankin sitä autenttistä fiilistä mitä keuppoja kiertelemällä ja kankaita hipelöimällä saa, laiskuuksissani usein valitsen virtuaalisen ostoskokemuksen haha... Pakko tunnustaa myös se, että varsinkin tylsyykissäni saatan huvin vuoksi selailla lemppari nettikauppoja, jos nyt löytyis jotain kivaa. Toisinaan taas mulla on mahdoton päähänpinttymä jostain tietystä tuotteesta ja se täytyy saada itselle keinolla millä hyvänsä. Kartoitan _aina_ vaihtoehdot nettikaupoista, etsien sitä täydellistä diiliä. Jos jostain saisi vielä halvemmalla tai ilmaisilla postareilla. Mikään ei tälläiselle pihistelijälle tuota enempää onnea kuin se, että löydän saman tuotteen jostain muualta halvemmalla! 

Näin luulin, kunnes aloitin käyttämään Bonusway:tä, joka tunnettiin ennen Ostohyvitys.fi:nä. Jokaisen nettishoppailijan tulisi yksinkertaisesti käyttää tätä palvelua. Kuka nyt ei haluaisi saada rahaa takaisin nettishoppailuistaan suoraan omalle pankkitilille?


Yksinkertaisesti selitettynä Bonusway (toimii täysin samalla tavalla kuin Ostohyvitys.fi ennen) maksaa sinulle rahaa takaisin nettiostoksista, kunhan olet liittynyt heidän jäsenekseen ja siirryt valitsemaasi nettikauppana heidän nettisivujen kautta. Jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista (ja helppoa) ja onnistuu tästä linkistä! Juuri nyt Bonusway tarjoaa 10€ bonuksen uusille jäsenille liittyessäsi tämän linkin kautta, ja tämän kympin lunastat ensimmäisen ostokerran yhteydessä normaalien bonuksien lisäksi. 

Miten tämä toimii, miten tämä on mahdollista? Miksi Bonusway maksaisi minulle takaisin ostoksistani netissä? Bonusway on tehnyt sopimuksen verkkokauppojen kanssa, saaden komissiota niistä ostoksista joita sinä teet verkkokaupoissa, kun menet verkkokauppaan Bonusway sivujen kautta. Tämän jälkeen Bonusway jakaa tämän komission sinun kanssasi, tarkoittaen että saat tietyn prosenttiosuuden ostoksesi loppusummasta omalle tilillesi. Tämä prosenttiosuus voi parhaimmillaan olla jopa 15%! Kun olet kerännyt yhteensä 15 euroa bonusta, pysyt tilittämään omalle pankkitilillesi.

Mitkä verkkokaupat ovat tässä diilissä mukana? Todennäköisesti jokainen, mikä tulee mieleesi ja sen jälkeen vielä paljon muita. Yhteensä yli 800 verkkokauppaa on mukana tässä diilissä, mukaanlukien esimerkiksi Zalando, Ellos, Nelly ja Asos, mutta muodin lisäksi muun muassa matkailun saralta Hotels.com, Booking.com ja lentoyhtiö SAS. Lentolipuista ja hotellimajoituksista voi saada jo mukavan summan takaisin itselleen. 


Voin lämpimästi suositella teille Bonuswaytä, koska käytän tätä palvelua itsekkin. Takaan että se toimii ja kaiken lisäksi oon itse saanut hyvää asiakaspalvelua heiltä. Mulle tärkeää on se, että palvelu toimii, ei vie minulta ylimääräistä aikaa (koska olen mukamas erittäin kiireinen) ja on helppo käyttää, muuten unohdan sen laiskuuksissani. Ja tässä tapauksessa menetän rahaa! Tärkeää on muistaa se, että sinun tulee mennä haluamaasi verkkokauppaan Bonuswayn verkkosivuilla olevan linkin kautta, jotta sinun ostoksesi rekisteröityy suoraan heidän järjestelmään. Tällöin prosentit tulee asiakastilillesi automaattisesti, eikä sinun tarvi huolehtia niistä itse.

Mä aion ehdottomasti tästä lähtien joka kerta käyttää tätä palvelua, kun shoppailen netissä. Ei oo mitään syytä olla käyttämättä haha... Summa summarum:


2. Siirry verkkokauppaan Bonuswayn kautta

3. Saat rahaa takaisin tekemistäsi ostoksista


YHETISTYÖ / COLLABORATION

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates