• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

SIMPLE THINGS


Vaatekappale joka vaatii sen juuri oikean sään, jotta sen käyttäminen on mukavaa on nahkashortsit. Liian kuumalla säällä ne saa hikoilemaan niin pahasti, kun taas liian viileällä säällä palelee kintut. Tuulinen ja puolipilvinen noin plus 15 asteen sää on se hetki kun nää voi pukea päälle! Koska nahkashortsit on jo statement itsessään, yhdistin sen seuraksi klassikko vaatteita; trenssin ja valkoisen teepparin, addujen kanssa. Vaalea beige on ihana värikaveri mustan ja valkoisen kanssa! Äidin vanha mokkanahkalaukku on tän hetken suosikki, se toimii ihan minkä tahansa asun kanssa ja noh onhan se nyt vaan upea. Niin ulkonäöltään, kuin tunneravoltaankin.

Tänään oon ostanut lentolipun takaisin Suomeen. Sen vuoksi on tehnyt vähän mieli myös kyynelehtiä. En ois valmis jättämään Osloa taakse, vaikkakin se on vain väliaikaista. Toisaalta taas on ihanaa mennä kotiin perheen luokse ja olla kotona. Tuntuu hassulle ajatus että ihmiset puhuu suomea, kieltä jota en käytä enää arjessani ollenkaan, muualla kuin blogissa. Tavallaan kaipaan kotia ja Suomea, tavallaan en. Tuntuu hassulle sanoa lähtevänsä kotiin, koska mun koti tuntuu olevan niin täällä. Oslo tuntuu niin omalle paikalle, meidän kämppä tuntuu kodille ja elämä on helppoa ja hyvää täällä. Kaipaan Suomesta saunaa, laajaa jäätelövalikoimaa ja omaa pyörää. Kesä-Porvoo tuntuu aika kivalle ajatukselle, jos se ei tarkoittaisi sitä, että joutuu elämään once again kaukosuhteessa. En tiedä mihin tää kevät oikein katosi. Tuntuu että en ehtinyt tekemään yhtään mitään. Ahdistaa jo ajatuskin siitä että pian on pakko kaivaa laukku esiin varastosta ja pakata sinne vaatteet jotka haluan Suomeen mukaan. Nyt ehkä enemmän kuin koskaan ennen tuntuu siltä että elämä on niin kahdessa eri osoitteess että niiden välillä joutuu tasapainottelemaan. 

//

Leather shorts are the on pair of clothing that demands the perfect weather. If its too hot, they will sweat your legs out and if its too cold, well your legs will freeze. Windy +15 degrees seems to be the sweetpoint, not too cold, not too hot. Since they are such a statement piece i wanted to pair them with classics; white tee and a light beige trench. And sneakers of course! Love the combo of sneakers and a trench. Im loving the vintage suede crossbody, which actually is my moms old! Its just the perfect bag, goes with everything and the design of it is so basic but so pretty! And of course since its my moms old, the ssentimental value is something that makes it even more important to me. 

2 kommenttia:

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates