• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

STREETSTYLE


Liehuhousut ja teeppari, ei sitä kai oikein muuta tarvitse. Tosin ehkä tapaturmavakuutuksen kun yrittää kuvailla keskellä tietä asukuvia. 

Tuntuu että oisin aina käyttänyt flared-mallisia kevyitä housuja, vaikka ensimmäisen parini taisin ostaa vasta noin vuosi sitten. Niin omalle ne tuntuu, ja mukavalle jalassa. Jos mennään mukavuus edellä muodin suhteen, on flared pant ehdoton valinta. Mihin tilaisuuteen tahansa. Varsinkin mustat housut pystyy helposti upgreidaamaan juhlavan yläosan ja korkokenkien kanssa juhlapukeutumiseen sopivaksi. Ja toisaalta niistä saa arkikelpoiset helposti kun pukeutuu vain teeppariin ja terveyssandaaleihin. Oon vähän sillä silmällä etsinyt tämänlaisia vastaavia haaleassa puuteriroosa-sävyssä, mutta tehtävä taitaa olla mahdoton. Jos edes yksi pari löytyy oikeessa värissä, on ne aina jostain typerästä syystä niin ohutta kangasta, että alushousut paistaa kilometrien päähän. Eikä vaatevalmistajat oikeasti testaa tämänlaisia asioita ennen valmistamista/myyntiin vientiä?? Mä oon vannoutunut repun käyttäjä, koska mulle on tärkeää että mulla on oikeasti kädet vapaana tilanteessa kuin tilanteessa hah. Tää yksilö on ehdottomasti mun kaunein reppu (New Look), muiden ollessa enemmän tai vähemmän sporttisia. Voisin valehtelematta hamstrata nahkareppuja kaksin käsin itselleni. 

Tänään, 17.5 on/oli Norjan itsenäisyyspäivä, joka on vähän erilaista kaliiberia kuin se perinteinen suomalainen. Raportoin myöhemmin miten täällä sujui juhlinta, luvassa on ainakin skumppa ja mansikka -brunssia, paraatia ja jäätelönsyöntiä ja illallä vielä grillausta. Mä tosin nyt illalla varmasti liimaudun tietokoneen ääreen jännäämään Suomi-Kanada matsia niinkuin jokainen true-suomalainen tekee XD

//

Flared pants and a tee-shirt is actually all you need. Or maybe also a accident insurance since taking outfit photos in the middle of the road is a bit questionalble business..

I feel like i have been using flared pants for for ever, but actually i bought my first pair only a year ago. They just feel so me and also, so comfortable to wear. If you value confyness in fashion, is flared pant definately the style to go for! They can be so easily be upgraded to a party attire with a beautiful top and heels or then dressed down with just a basic tee and sandals. I have been searching for a pair in light dusty pink, but that seems to be impossible. If i ever manage to find a pair it is usually always see through in the underwear section. Which is not cool.... Dont the producers test these kinds of issues beforehand? 

I am a backbag girl for life, they just make your life so much easier and also are better for the shoulder area! Since i tend to carry everything with me, just in case haha. This is for sure the prettiest backbag i own, the others are more or less sporty. I could just buy backbags all day long for myself... 

4 kommenttia:

 1. Mä en aluksi niin innostunut tälläisistä liehupöksyistä, mutta nyt kun näitä on katellut toinen toistaan ihanemmissa asuissa niin oon alkanutkin tykkäämään :D Ja mulle alkaa muodostua niistäkin sellainen päähänpinttymä, että ne on pakko saada kesäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mulla kans käy aina noin erinäisten vaatteiden kanssa :-----D Suosittelen kyl, nämä on ihan täydelliset kesäpöksyt!

   Poista
 2. Anonyymi18/5/16

  Oii mistä paita ja pökät! Täydellisesti laskeutuvia ja istuvia molemmat <3_____<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut viimevuoden HM ja paita tänä keväänä Zarasta! Voin suositella molempia kyllä lämmöllä!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates