• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

THE EASIEST SUMMER OUTFIT


Helpoin kesäasu aka se asu missä oon asunut viimeiset viisi päivää. Koska tää nyt on vaan niin mukava päällä ja toisekseen tää on ainut tarpeeksi viileä (cool) kesäasu mikä mulla on kaapissa. Vaihteeksi mulla on ollut meneillään streetstyle-vaihe, mikä saattaa johtua myös siitä että se on helppo tekosyy sille, että voi pukeutua johonkin löysään ja mukavaan ja peittää liian pitkään pesemättä olleet hiukset vaan lippiksellä. Muutenkin oon kuumalla säällä just niitä ihmisiä, jotka ei halua pukeutua mihinkään liian ihonmyötäiseen. En nyt tiedä kuinka 'tyylikästä' on pukeutua teltta-teeppariin, mutta ainakin se on erittäin mukavaa. Siitähän pukeutumisessa on kyse.

En tiedä mitä tekisin ilman näitä H&M all-black sandaaleita, ne käy ihan kaiken kanssa ja ovat maailman mukavimmat jalassa. En edes muista mitä kenkiä pidin kesällä, ennenkuin birkenstock tyyliset sandaalit tuli muotiin? Bongasin että näitä samoja kenkiä oli jälleen tullut hm:lle, joten jos kaipaa kohtuhintaisia sandaaleja kannattaa tsekata nämä, ennekuin koot loppuu. Mun suosikki yllättäen on tää all-black, mutta vähän oon miettinyt valkoisia yksilöitä tai mustaremmisiä ja korkkipohjaisia tälle kesälle näiden kaveriksi. 

Sanotaan että tää on mun tän kesän luottoasu, niin mikä on teidän?? Mä kaipaan palavasti uusia ideoita kesäpukeutumiseen (koska en oo keksinyt muuta kuin tän asun viiden päivän aikana), joten paljastakaa mikä on teillä se kombo joka ei petä koskaan XD 

//

My go-to-summer-outfit. I have been living in this combo for the last five days. This is just sooo confy and in my eyes quite cool outfit. Also cool in the sense that the breezyness helps in the hot weather we have been enjoying. I have been loving the street sytle vibes lately, maybe cause it allows me to dress confy and careless, but also because it looks effortless. It might not be the most stylish option to choose a oversized tshirt, but i am just the kind of person who cant wera anything fitted when its hot and i have been on a holiday mood lately, including my outfits. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates