• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

CULOTTES


Miten yksinkertaisesti sitä saa housuista mielenkiintoisemmat. Riittää että ne on pätkäisty vain lyhyemmmäksi. Mulla on tällä hetkellä menossa hyvä sauma vaatteiden kanssa, tuntuu että teen huippulöytöjä vähän turhankin tiheään tahtiin. Nämä culottesit bongasin Lindexiltä vaan viidellä eurolla. Oikee koko ja just sellaiset mistä oon haaveillutkin. Hyvin multa, koska mulla on ennemminkin sitä huonoa tuuria kuin hyvää. Hyvin yksinkertainen asukokonaisuus, ei tää mun mielestä näiden silmiinpistävien aurinkolasien lisäksi oikein tarvitse. Oishan tää korollisten avokkaiden kanssa näyttänyt ehkä paremmalle tää kokonaisuus. Pidemmän oloiset jalat ja sitä rataa, mutta eihän mun todellisuudessa asiat oikein mee niin haha. 

Allekirjoittanut on juuri nyt matkalla Berliiniin, mutta oon teille muutaman postauksen ajastanut. Tuskimpa te niitä juhannuksen vietolta ehditte lukemaan kuitenkaan xD Eli sen kummemmitta puheitta, ihanaa juhannusta! 

//

It is so simple, to make black pants interesting again. Just choose a different lenght! I have been eyeing culottes fo a long time and finally got them! If you wish to achieve an illusion of longer legs i would suggest wearing high heels, but in my everyday life thats not gonna happen haha. In my opinion the stand out sunnies are the only key item this outfits needs, of course on top of the culottes. Sometimes it is just that simple.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates