• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

EITHER OR x 10


MERI VAI JÄRVI
ehdottomasti meri. rakastan merta. en usein välitä edes käydä uimassa järvessä, vaan aina olisi päästävä mereen uimaan. voisin täyttää meidän asunnon seinät kuvilla merestä.

VALKKARI VAI PUNKKU
valkkari, vaikka kyllä punkustakin tykkään. valkkareiden kanssa oon kuitenkin todella tarkka, valitsen aina kuivaa tai erittäin kuivaa valkkaria. en voi kestää niitä makeita litkuja. valkkari on juuri sopivan keveää ja onnellista.


KAUPUNKI VAI MAASEUTU
ehkä kuitenkin kaupunki, vaikka rakastan maaseutua varsinkin kesäisin. koska oon elänyt lapsuuteni landella, tuntuu sinne aina palatessa jollain tasolla kokonaiselle. tunnen että tänne mä kuulun ja täällä on tilaa hengittää ja olla. se hiljaisuus. mutta kuitenkin, en voisi vielä pitkään aikaan kuvitella asuvani itse maalla. ehkä sitten vanhana.

SIPSIT VAI KARKIT
sipsit ehdottomasti. voisin syödä suolaista päivät pitkät, kun taas makeanhimoa harvemmin on. päättelin tässä että ehkä tää suolaisen himo johtuu suolan puutteesta mun ruokavaliossa (todennäköisesti ei)


YÖ VAI AAMU
yö. oon iltakukkuja henkeen ja vereen ja valvon mieluusti myöhään (jos ei tarvitse aamulla herätä). mun virkeysaika ajoittuu selkeästi iltaan ja yöhön. saan parhaimmat ideani öisin ja ne on tietenkin päästävä toteuttamaan heti. suosin myös auringonlaskuja auringonnousujen sijaan.

KIRJA VAI ELOKUVA
kirja. rakastan lukemista ja jos pitäisi valita vain jompi kumpi, valitsisin empimättä kirjat. mikään muu ei tuuleta päätä tai vie todellisuudesta pois niin hyvin kuin kirjaan uppoutuminen. rakastan kirjojen tuoksua, sen painoa käsillä ja paperin tuntua sormien alla.

VALKOINEN VAI MUSTA
musta. äiti väittää että tää mun mustakausi menee joskus ohitse, mutta epäilen vahvasti. kun pukeudun kokonaan mustaan tunnen oloni hyvin omaksi itsekseni. kaikki näyttää hyvältä mustana. toisaalta sisustuksessa valitsen ehdottomasti valkoisen mustan sijaan ja tukan värissä hah.


ADIDAS VAI NIKE
ei taida tulla yllätyksenä, jos mun blogia seuraa vähänkin tarkkaavasti tää vastaus. adidas. oon ollut adidas fani aina, niin pitkään kuin muistan tai oon tiennyt mitään brändeistä. esimerkiksi kengissä pidän valtavasti enemmän tän hetkisestä adidaksen malleista kuin niken, ja tätä on ehkä turha toistaa streetwearin suhteen. viimeaikoina yhä useampi on tainnut innostua adidaksesta, parin vuoden takaisen niken hypetyksen jälkeen.


KISSAT VAI KOIRAT
kissat. en tykkää koirista. pelkään koiria, vaikka tein valistuneen päätöksen olla pelkäämättä niitä. kaikki tää johtaa lapsuudesta kuin noin 5-6 vuotiaana mun olkapäille hyppäsi iso saksanpaimenkoira (ei varmaan yhtään vihamielisesti) ja sen hypätessä ulkoportaiden yläpäästä, mun seisoessa portailla kaaduin kaikki ne portaat alas ja noh, kipeää tuli ja samalla koirapelko. pelko kohdistuu varsinkin isoihin koiriin, poislukien koirat jotka ns. tunnen.


IHANAA SUNNUNTAITA!

4 kommenttia:

 1. Linde20/6/16

  Hei tuli tästä postauksesta mieleen, että voisitko listata lempparikirjojasi? Vai ootko jo tehny listauksen joskus aikaisemmin? :D ps.sun blogi piristää aina kivasti päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo! Aikas hyvä idea!! En oo varmaan koskaan listannut, joten tää pitää laittaa pohdintaan (siinä voi mennä hetki kun valkkaan vain kymmenen xD)
   Ps ää kiitos!!! Tälläset kommentit piristää mun päivää ihan super paljon❤

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Muutamaan samaistuin ja muutamassa taas täysin vastakohta. Mm. Kissat over koirat anytime, ja tykkään kirjoista paljon enemmän kuin leffoista. Saaks tätä kopioida pienin variaatioin? :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha hauska kuulla näitä, miten sit joissain on täysin eri ja missä sama xD tietenkin saa kopioida!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates