• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

F* THIS, LETS GO TO BERLIN

Nyt saa tää suomi-elo riittää hetkeksi aikaa, mä lähden Berliiniin! Tosin vain juhannuksen ajaksi pitkäksi viikonlopuksi, mutta olihan tässä nyt jo aikakin vaihtaa jälleen maisemaa hetkeksi. Oon haaveillut Berliinistä jo piiitkään, tuntuu jotenkin todella vahvasti jo etukäteen että se tulee olemaan mun kaupunki, mun paikka. (toivottavasti onkin, muuten voi joutua sitten pettymään) Oon myös lukenut yläasteelta lähtien saksaa, joten on aika huippua päästä hyödyntämään näitä skillsejä. Saa nähdä kuinka paljon uskallan saksaa puhua haha

Oon perinteiseen tapaan yrittänyt kartoittaa Berliiniä etukäteen niin paljon kuin vain oon pystynyt töiden ja jalkapallon em-kisojen lomassa (nukkuakin kun joskus pitäisi) ja must-see juttuja ja ravintoloita onkin listalla jo muutama. Mutta, kaipaan lisää vinkkejä mitä nähdä ja tehdä ja syödä!? Hotelli meillä on Kreuzbergissä, joten siitä voi ottaa vähän osviittaa vinkeille, jos siis ootte Berliinissä käväisseet. Musta vähän tuntuu että tää to-su reissu on auttamattomasti liian lyhyt, mutta ompahan sitten ainakin hyvä syy palata joskus uudelleen.
En malta odottaaa!!! Paitsi pakkaamista oon yrittänyt välttää viimeiseen asti. Pian siihenkin on kyllä uhrattava muutama ajatus. Eli vinkit kehiin! Lempparipaikka Berliinissä!?

//

I AM GOING TO BERLIN! Yaazyazz! If you have any tips, hit me!?

2 kommenttia:

 1. Itse olin toukokussa just Berliinissä ja oli kyllä ihana paikka! Kaikki perus turistinähtävyydet aikalailla kierrettiin ja kannattikin paitsi tv-torniin meno oli vähän pettymys eikä sen n. 13€ arvoinen. Ravintolasuosituksina ehdottomasti suosittelen Musea (loistava tunnelma, paljon kasvisruokavaihtoehtoja) joka on Mittessä vähän syrjäkaduilla ja sitten käytiin aamupalalla semmosessa kun Flamingo Fresh Food bar joka oli kanssakin ihana ja aika keskeisellä sijainnilla. Pitäkää huippu loma ja hyvää juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Pakko kyl sanoa että oli ihana paikka munkin mielestä :------))) Me käytiin tuolla Flamingo Fresh Food Barissa ja vitsit kuin ihana ja hyvä paikka!!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates