• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

FASHION STATEMENT PEPPU


Taitaa olla että jotain tässä elämässä oon oikein tehnyt. Tarkastelin muina naisina google analytics hakusanoja, niitä joilla ihmiset tänne blogiin päätyy. Meinasin nauraa ääneen töissä tai vähintään pudota tuolilta kun näin mitä top10 mahtuu. Suurin osa oli aika normaalia settiä, blogin nimeä ja mun omaa nimeä, mutta kaksi hakusanaa oli kyl enemmän tai vähemmän mairittelevia. Miten sen nyt ottaa. 

"FASHION STATEMENT TAKAPUOLI"
"FASHION STATEMENT PEPPU"

Mä en tiedä mitä tästä pitäisi ajatella xD Päädyin siihen lopputulokseen, että mulla on niin hyvä peppu, että sitä oikein googlataan. Ohan se nyt aika mehevä, jos oikein ajattelee ja on sen eteen joskus vähän kyykkäiltykkin. Eniten ehkä se yllättää, että kiinnostavin asia mussa on mun peppu :----------D Otan tän kohteliaisuutena. Aika huippua. 

Täs asussa valitettavasti peppu jää piiloon, mutta sille on ihan hyvä syy! Tää kirpparilta löydetty C&A denim takki on t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n-! Juuri oikea väri, pituus, istuvuus, isous, hihanpituus, kulutus ja malli. Tää on itseasiassa vähän tyköistuvaksi ommeltu, mistä olin aluksi vähän epäileväinen. Oon tunnetusti laatikkotakkien suurin puolestapuhuja. Mutta, näin kun ajattelee, istuu tää kyllä aika mukavasti päälle. Ja huh tää on juuri täydellisen pehmeää vanhaa denimiä! Kokomusta asukokonaisuus on aika jees keskisinisen farkkutakin kanssa. Ei se pukeutuminen oo sen ihmeempää oikeestaan, jos takki toimii statement-piecenä. Tää näyttää myös ihan superkivalle kauluspaidan kanssa.

2 kommenttia:

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates