• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

GRANNY-HEELS


Mummokorkkarit tai block heels, kummalla nimellä näitä nyt sitten haluaakaan kutsua haha. Täydellsiet löytyy tietenkin kirppareilta, mun omat on valmistettu aikoinaan Ranskassa! Jos ei kirpparikiertely innosta, niin oon myös Vagabondilla bongannut aika kivoja yksilöitä! Tykkään erityisesti kuinka näissä mun omissa on kärki kiiltonahkaa, tulee mieleen klassiset Chanelin slingbackit! Mulla on vähän heikompi tilanne kesäkenkien suhteen, muutamat sandaalit löytyy kaapista, mutta ei oikein mitään nätimpää ja juhlavampaa. Varsinkin kun oon ihan mummo siinä suhteessa ette en jaksa millään koroilla käpytellä. Ehkä näillä granny-koroilla jaksaa! 

Uskon että nää näyttää tosi kivalle esimerkiksi midihameiden tai sitten niiden culottes-housujen kanssa joista haaveilen! Ja miksei tietenkin farkkujen. Se taitaa melkein olla se paras yhdistelmä. Mitä mieltä te ootte näistä mummo-korkkareista? YesYes vai NoNo? :------D

//

Granny-heels, yes baby! I found mine from a second hand store and they are orginally made in France, how awesome is that? I love the Chanel slingback shoe vibes these have with the shiny leather detailing. I think this will be my number one summer shoepair. 

2 kommenttia:

 1. Yes yes - ehdottomasti : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yaaz! Sä oot ehdottomasti mun granny-heels idoli ;--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates