• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

HOTELBEDS

SPONSORED

Oon erittäin hyvä nukkumaan, nukahdan heti kun silmäni suljen ja voin nukkua lähes missä vain milloin vain. Erityisen hyviä lokaatioita nukkumiselle on kaikki liikkuvat ajoneuvot, joka ikinen kerta bussissa tai auton kyydissä mua alkaa väsyttää, oli kyse kymmenen minuutin matkasta tai viiden tunnin matkasta. Tästä on kehittynyt meidän perheessä jo sisäinen vitsi, aina jos joku nukahtaa autoon tekee hän "Reetat". En tiedä mistä tämä kulkuneuvo väsymys johtuu, yksi selitys voi olla se, että vauvana mua on paljon ajeletettu autolla, joten siitä on muodostunut turvallinen nukkumisympäristö. Ja ahh se bussin keinunta, ei oo parempaa unilääkettä. Toinen selitys voi tosin olla, että oon vaan aina hyvin väsynyt. Varsinkin lapsena ja nuorena oon ollut erittäin sikeä nukkuja, urbaani legenda kertoo että kerran vauvana putosin sängystä alas nukkuessani enkä herännyt. Noin kymmenen vuotiaana putosin hotellin kerrossängystä vieressä olevalle parisängylle, enkä herännyt. Onneksi en pudonnut lattialle. Teininä nukuin onnellisesti koulumajoituksessa koulun hälytyksen yli. En oo niin varma että heräisin palohälytykseen yöllä. Näin vanhempana nukun edelleen hyvin, välillä hävettävänkin hyvin tulee uni silmään, kuten työpaikan palavereissa, joissa minä onneton joskus meinaan nukahtaa istualleni. Jos jossain mä oon hyvä niin se on nukkumisessa haha. En sentään unikävele! Mutta joskus kuulemma saatan puhua pitkiäkin pätkiä unissani.


Normaalia paremmin nukun kyllä aina hotelleissa. En tiedä johtuuk se siitä että hotelleissa nukkuessa on aina takana rankka päivä turreilua vai siitä että maisemanvaihdos tekee vaan hyvää unelle. Omaan sänkyyn on ihana aina palata, mutta jotain omaa luksusta siinä on kun saa nukkua hotellilakanoissa. Mietin että miksen en oo ostanut omaan sänkyyn juuri hotellilakanoita muistuttavia lakanoita.


Ikkunasta paistoi niin kauniisti valo sängylle Yrjönkadun Omenahotellissa, niin ois tuntunut tuhlaukselta olla ikuistamatta sitä ja itseä kuviin. Totesin kyllä, että musta ei kyllä varmaan alusvaatemalliksi olisi haha, sen verran huvittavalta tää tuntui. Normaali asukuvaus tuntuu jo ihan normaalille, arkipäiväiselle.


Kuinka te nukutte? XD


//


I am a good sleeper, probably the best in the world. So if there is something i love, its good beds haha. I sleep extra well in hotels and since the lighting was so nice to the bed, i had to take some photos of me! 

2 kommenttia:

  1. Aaah oon samaa mieltä, hotellilakanoihin pujahtaminen tuntuu vaan niiiiin hyvälle! <3

    VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates