• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

JUNE INSPIRATION

OPEN BACKS
FLOWY PANTS
NUDE COLOURS
FLAT MULES
SLIP ON SHOES
MUTED PINK
DENIM
ALL BLACK
PLUNGED NECKLINES
EFFORTLESS HAIR
BLACK SHOES
PLEATED SKIRTS
TRENCH COATS
GRANNY HEELS
SHIRT-DRESSES
LOOSE-FITTING

Tän hetken kesäfiilistelyitä. Mikä tahansa näyttää hyvälle kuhan se on joko musta tai valkoinen ja se on löysälinjainen oversized vaatekappale. Varsinkin isot paitamekot näyttävät ihastuttaville, yhdistettynä loafereihin tai slip on kenkiin. Selän paljastelu; bodyt korkeavyötäröisten farkkujen kanssa. Kunnon vintage farkku pesut. Mustat kengät. Kesäpukeutuminen ei siinä mielessä oo vielä mielessä että haaveilisin bikini ja farkkushortsi keleistä. Enemminkin fiilistelen nyt just culottes-housuja, midimittaisia hameita ja kokonaisuuksia joissa jalat jää paljaaksi mutta muuten on vaatetta päällä. Kesäkokonaisuudet yhdistettynä bomber/denim tai trenssitakkiin. Vaikka kesällä olisi hyvä mahdollisuus käyttää värejä, ei ne innosta mua sitä normaalia tilaa enempää. Rento paitamekko on tällähetkellä haaveissa, sellainen jonka voi vain aamulla kiskoa päälle ja on täysin valmis astumaan ovesta ulos. Kuhan nyt kengät muistaa laittaa jalkaan. Kengistä kivoimmat on joko tohvelimasiet matalat mules-kengät tai miesten pukukenkiä muistuttavat brogue-nauhakengät. Myös loaferit, varsinkin kannalliset ja selkeä linjaiset, kiiltonahassa näyttävät syötävän hyville.

Koska työpukeutuminen kuuluu mun arkeen viitenä päivänä seitsemästä, oon fiilistelly paljon erilaisia puvunhousuja, niin leveinä kuin suorina, lyhyinä culottesmallisina tai täyspitkinä, mustina tai valkoisina. Puvunhousut lahkeet kääräistynä yhdistettynä suoralinjaiseen kauluspaitaan ja loafereihin tai sandaaleihin on yksinkertaisuudessaan mitä loistavin asukokonaisuus. Sama kombo toimii myös silloin jos vaihtaa kauluspaidan vain perus-teeppariin.

//

Inspiration at the moment. I love everything that is black or white and oversized. You really cant go wrong with those. Big shirt-dresses look lovely and i am hoping to find a crisp white one. (one which is not totally see through) I love black shoes now, either loafers, slip on shoes, birkenstocks or flat mules. But they need to be black. Ope back bodys look so so cool, especially paired with high waisted jeans. Denim needs to have the cool vintage wash and they need to be 100% cotton. no stretching here. I dont fel like the typical summer attire, with bikines and short denim shorts, i rather would wear culottes, midi skirts and add a cool jacket to a summery outfit. Not that the weather in Finland has even been so warm to wear tiiny wiiny bikinis. Even though summer would be the perfect opportunity to wear colours, i dont feel like that at all. Not even an inch more than i feel during the winter. I wish i owned a chic but relaxed t-shirt-dress, which you could just throw over your head and step out the door. Wearing shoes ofc.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi28/6/16

  ihanan näkösiä! mistä haet inspiraatiota? ja jos esim. tumblrista niin mikä on sun nimi siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Oikeastaan pelkästään käytän pinterestiä inspiksen hakemiseen ja sieltä mut löytää https://fi.pinterest.com/reetan/
   Tärkeää pinterestissä on se, että seuraa inspiroivia tyyppejä, joilla on sama maku, muutenhan se on aika ns kaupallinen ja ei mun tyylinen paikka kuitenkin :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates