• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

JUNE WANTIES
Tän hetken wanted-lista. Kesäksi _täytyy saada_ culottes housut, joko raidallisena tai mustana, tai molemmat. Kuinka just hyvät ne on kesään ja kesäpukeutumiseen?! Muutenkin fanitan rentoa pukeutumista lämpimällä. En oo pitkään aikaan ostanut kelloa ja vaikken nyt neljättä kelloa ehkä tarvitse oon kamalan ihastunut kokonaan mustiin kelloihin (ylläri ylläri). Kuinka cool toi nyt on oikeesti! 

Off-shoulder trendi on siinä rajoilla onko se mun juttu, mutta tollainen kauluspaita-mainen vaaleansininen versio siitä vois toimia aika hyvin mun muiden vaatteiden kanssa. Muutenkin kaipaisin ehkä kauluspaita-mekkoa, joten pidemmän mallinen off-shoulder mekko vois olla tähän se ratkaisu. En oo myös(kään) vieläkään ostanut tänä vuonna itselle kenkiä. En tiedä mikä mua (entistä/nykyistä) kenkäaddiktia oikein vaivaa. _mutta_ jos ostaisin nyt lenkkarit niin ehdottomasti ostaisin Karhut! Oon hetken seurannut heitä instagramissa ja oon vakuuttunut heidän kenkä ja vaatemallistosta täysin. Voisin melkein ottaa jokaisen kenkäparin ja sen lisäksi että kengät aihuttaa sydämen tykytyksiä on se jotenkin tosi kiva tunne että brändi on suomalainen. Jos saan nää (kaikki), niin sit mun kesä garderoobi on complete. 

//

My wanted-list atm. I neeeeeed to get a pair of culottes, they are just the perfect summer pant. If i can wear midiskirts why couldnt i pull of midi-pants as well? I wish mine were either striped or black, or maybe ill just get them both haha. I havent bought a watch in loong long time, not that i would need a new one. But anyway i have been eyeing an all-black watch. How cool is this one! And maybe not suprising that i like all black-everything. 

Off-shoulder trend is something that is on the edge of being something too much for me. BUT, i think a nice shirt-type and light blue one would do really well in my closet and on me of course. I have been dreaming of a skirt-dress, so maybe a blue off-shoulder dress would be the perfect solution, a combination of two trends. I havent bought a single pair of shoes this year. Which is crazy, if you know how much a shoe fanatic i am. If i were buying a pair, i would most definately buy a pair from Karhu, a finnish brand. They are just too nice, not to come to my closet. If i get all of these, i can safely say that my summer wardrobe would be perfect.


2 kommenttia:

 1. Hei en tiiä onko tästä joku sanonut, mutta täällä siun blogissa on nykyään aina tollanen indiedaysin mainos tossa kuvan ja/tai tekstin päällä eikä siinä oo rastia, josta sen vois itse klikata pois. Tää sama juttu on ainakin miulla sekä kännykässä, iPadissa että läppärilläkin. Harmittaa kun taas jäi koko kuva näkemättä kun tossa vaan mainostetaan jotain kynsilakkoja. En siis tiiä ootko tästä tietonen tai onko kellään muulla näin, mutta aattelin että haluut ehkä tietää tällasesta, kun onhan toi varmaan ihan vaan tekninen vika. Jos sen sais vaikka jotenkin pois tosta postausten päältä :)

  ps. Mustia kelloja ei voi omistaa liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti kun sanoit! Mä en oo huomannut tätä (johtuu ehkä siitä kun mulla on adblock päällä) joten ois menny multa varmaan kokonaan ohi:d mä laitan indiedaysille viestiä että täs on nyt joku ongelma, eihän nyt tollanen käy ollenkaan!!

   Ps no ei kyl voi olla ;--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates