• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

APRIKOOSIN PEHMEÄ IHO

SPONSORED

Tällä hetkellä mulla on iho hyvässä kunnossa. Niin hyvässä kunnossa että kehtaan ongelmitta liikkua julkisesti ilman mitään meikkiä. Toisaalta kehtaisin kyllä meikittä liikkua vaikka iho olisikin huonommassa kunnossa haha. On ihanaa että oma iho ei aiheuta ylimääräistä päänvaivaa ja tuntee olonsa omaksi itsekseen omassa ihossaan. Ja aion kyllä pitää tämän tilanteen just tällaisena tulevaisuudessakin. Aina näin onnellista tämä yhteiselo minun ihon kanssa ei ole todellakaan ollut, kärsin teini-iässä pahasta atooppisesta ihosta, joka vieläkin aina välillä puskee esiin. Niinä aikoina kun atooppinen iho on hallinnassa ja sen aikanakin, nurinkurisesti kärsin sitten mustapäistä ja pienistä finneistä sillä surullisen kuuluisalla T-alueella, leuasta otsaan. Varsinkin leuassa ja nenässä mulla on iho täynnä mustapäätä ja pientä finniä, jotka tuntuvat pysyvän matkassa mukana muuttumattomina vuodesta toiseen. Tiedän että näitä ei kukaan muu näe kuin minä itse, mutta pelkästään se riittää mulla jo syyksi kokeilla erinäisiä konsteja T-alueen puhdistamiseksi.

Olen pariin otteeseen törmännyt näihin mustiin kasvonaamioihin ja pohtinut että tässä saattaisi olla ratkaisu minun nenälle ja leualle. Tämän vuoksi oli hyvinkin innoissani kun MAYBEAUTYltä otettiin minuun yhteyttä yhteistyön merkeissä ja sain mahdollisuuden testata heidän Incredible Face Maskia.


Tämä maski on juurikin (pelottavan) musta peel-off tyylinen kasvonaamio, joka lupaa poistaa mustapäitä, ehkäistä aknea ja poistaa rasvaa sekä kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia kasvoilta. Kasvonaamio imee talia iholta, minkä vuoksi ihohuokoset on jo ensimmäisen käytön jälkeen pienemmät, jättäen ihon pehmeäksi. Kuten mainitsinkin, minun ongelmana on, minkä voi ylemmästä lähikuvasta huomatakkin, nenän mustapäät ja leuan epäpuhtaudet. Sen vieressä näkyykin miltä mun naama näyttää ennen maskia. Tämän lisäksi minun naama vois kaivata vähän kuulautta, jotta vähän sameasta yleisilmeestä pääsisi eroon.

Olisi huippua jos yhdellä täsmätuotteella voisi päästä lähemmäksi ratkaisua ja haluttua lopputulosta näiden ongelmia suhteen. Ja onhan kasvonaamion levittäminen kasvoille ja se naamalla loikoilu aina vähän luksusta.


Tämä maski tulee kätevästi yksittäispakattuna (yksi pussi riittää yhteen kertaan), joista sen voi levittää kasvoille joko suoraan sormin tai puristaa alustalle. Itse käytin levittämiseen siihen tarkoitettua sivellintä, joka osoittautui erittäin helpoksi ja mukavaksi tavaksi levittää tämä kasvoille. Siveltimen avulla tuotteen sai levitettyä tosi tarkkaan juuri niille alueille mille sen halusi ja sen avulla pystyi myös paksuntamaan jo syntynyttä kerrosta. En tiedä miksi mä olin ajatellut että tää tuote haisisi pahalle, ehkä siksi että se on mustaa haha? Mutta todellisuudessa tällä on hyvin miellyttävä ja raikas tuoksu, mikä on tietenkin plussaa kun jotain levittää kasvoille. Käytän yleensä aina hajustamattomia tuotteita kasvoilla, ärsytyksen pienentämiseksi, joten kasvonaamioissakin mulle on tärkeää se, että haju on miellyttävä.

Maski on vähän kinuskimaisen notkeaa ja sen vuoksi erittäin helppo levittää puhtaille ja kuiville kasvoille. Se ei lähde valumaan mihinkään, vaan se on helppo työstää haluamalleen alueelle. Kannattaa ehdottomasti välttää tämän laittamista esimerkiksi kulmakarvoihin, jotteivat ne lähde irrottamis vaiheessa naamion mukana irti! Itse onnellisesti sudin naamion sekaan esimerkiksi hiuksia, mikä ei ollut kovin mukavaa sitten myöhäisemmässä vaiheessa. Tätä ei tule myöskään levittää herkälle silmänympärysiholle tai huulille. Tavoitteena on saavuttaa suhteellisen tasainen pinta, jolloin naamiota on kasvoilla tasapuolisesti ja suurin piirtein myös saman paksuisesti joka puolella kasvoja.  Täsmä hoitona tätä voi käyttää esimerkiksi vain T-alueelle, jos muualla kasvojen iholla ei ole ongelmia. 


Maskin tulee antaa kuivua kasvoille kokonaan, vaikutusajan 30–45 minuutin puitteissa. Naamio on kasvoilla miellyttävä odottaessa, ei kirvele, pistele, kuumota tai mitään muutakaan. Siinä vaiheessa kun se on kuivunut kokonaan naamalle, on hymyileminen esimerkiksi melkein mahdotonta! Kuivunut maski tuntuu naamalla hassulle juurikin tämän naaman liikkumattomuuden takia.

Tämän jälkeen alkaakin sitten se peel-off maskien kivoin vaihe. Nimittäin naamion irrottaminen! Tärkeää on muistaa aloittaa irrottaminen leuasta ja edetä siitä ylöspäin, eikä toiste päin. Yllätyin kuinka hyvin tämä lähti yhtenä palana rullautumaan kasvoilta pois, koska tuntuu että aina ennen maskit mitä olen kokeillut vain halkeilevat ja rikkoutuvat käsiin. Tätä irrottaessa kyllä konkreettisesti huomaa kuinka tehokas tämä on. Suosittelen tämän irrottamiseen samaa tekniikkaa kuin laastarin pois ottamiseen, eli suhteellisen rivakkaan tahtiin kannattaa naamio irrottaa kasvoilta, eikä hivuttaa hitaasti. Tässä vaiheessa huomaa myös ne kasvojen ihokarvat selkeästi haha. Tarkistin naamarista irrottamisen jälkeen ja kyllä, varsinkin nenän kohdalla sen pintaan oli selkeästi jäänyt mustapäitä! Irrottamisen jälkeen kannattaa vielä puhdistaa kasvot lämpimällä vedellä.


Iho tuntuu niin paljon pehmeämmälle heti käytön jälkeen. Ihan yhtä pehmeää kuin aprikoosin pinta! En tiedä miten siihen tavalliseen ihoon tottuu niin nopeasti, että vasta käsittelyn jälkeen huomaakin kuinka paljon paremmalta iho voisi tuntua ja näyttää. Vaikka hoidankin omaa ihoa normaalissa arjessa hyvin, tuntuu että laiminlyön helposti näitä keinoja millä pääsisi vielä parempaan lopputulokseen. Mun iho, sen lisäksi että siitä väheni epäpuhtaudet huomattavasti, on selvästi kirkkaampi ja kimmoisampi naamion käytön jälkeen. Yllättävää oli myös se, miten tää naamio ei kuivattanut kasvoja, koska mun naama ei alkanut kiristelemään tämän jälkeen! Ja mun naama kiristelee kuivuuttaan aina pesun tai naamioiden jälkeen. Aion ehdottomasti käyttää tätä tuotetta uudelleen, ehkä noin puolentoista-kahden viikon päästä tästä ensimmäisestä kerrasta.

Jos tää tuntuu sellaiselta ratkaisulta mikä sopis sun iholle, saatte alekoodia: reettamask käyttämällä 30% alennuksen. Alennuskoodi aktivoituu automaattisesti jos siirryt nettikauppaan tämän linkin kautta.

2 kommenttia:

 1. Nyt vaikuttaa kyllä niin hyvälle että on pakko testata! Kiitti alesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään! Mulle jäi kyl itelle tosi positiiviset fiilikset tästä tuotteesta :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates