• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NEW HAIR & FLAGS

photos: Lotta

Uus ja uus tukka, ennemminkin ehkä vanhan freesausta rankalla kädellä. Totuushan oli se, että mulla juurikasvua tais olla lähemmäs 7 senttiä ja koko tukka oli kasvanut reippaasti olkapäiden yli. Jotain oli kyl jo tehtävä XD Sitä tulee jollain tapaa tosi sokeeksi omalle tukalle ja sit vasta siihen karuun totuuteen herää, kun on jo muutos tapahtunut. Tällä kertaa leikattiin reippasti lyhyemmäksi, vielä lyhkäisemmäksi kuin silloin ekalla kerralla viime elokuussa ja noh jälleen ollaan taas vaaleita! Kuinka paljon sitä ilme raikastuukaan kun vaan tyven värjää haha. Oon lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen, vaikka tuntuukin todella oudolle tää näin lyhyt tukka. Oikein se perinteinen polkkatukka! Tää on niin mun näköinen.

En tiedä miten olin unohtanut tän bomberin olemassa olon. Tää on ostettu jo vuosi sitten mutta jotenkin sen käyttö jäi vähälle. Ihmettelen syvästi, koska täähän on ihan täydellinen kiiltävä pintainen tumman indigon sininen bomber! Tää asu on itseasiassa tribuutti niille lempparivaatteille joiden kohtalo oli jäädä Suomeen mua odottamaan. Nämä revityt boyfirend farkut ja niken roshe runit on kyllä olleet niitä mitä oon eniten kaivannut. Easy outfit, mutta jotenkin tosi toimiva. 

Tiedän jo nyt kuinka univajeessa tuun elämään seuraavan kuukauden. Jalkapallon em-kisat ja muntasoinen jalkapallo fani ja penkkiurheilija on aika huono yhdistelmä, varsinkin kun joka arki aamu töihin pitää herätä 6:40. Ahh jalkapallo! Aion vakaasti melkein jokaista peliä edes sivusilmällä seurata XD Kuka muu "kärsii" samasta kohtalosta? Tänään oli kyllä töissä niin väsynyt allekirjoittanut. 

//

I have new hair! The old hair was, well old. And now huh, i love it ! The lenght is shorter than ever and it lightens up the face so much when your roots aint 7cm long...  This hair looks so much like me. Other things i love are the satin bomber, boyfriend jeans and nike roshe runs. I have missed these items sooo much, since i left them in Finland, when i moved to Norway. 

2 kommenttia:

 1. Ihana asu, varsinkin tuo takki! Ja hyvältä näyttää nuo hiukset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekkin Tykkään tätä kuin myös tukasta paljon :-----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates