• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

RASVAPROSENTTI


Tää asu, niin mua ja niin lemppari. Mun lemppari-lista koostuu just trensseistä, valkoisista teeppareista, rennoista puvun housuista ja adduista. Eik tää äidin vanha nahkalaukkukaan oo yhtään sen huonompi. Omille tavoille vähän yllätyksellisesti tätä asua vois melkein kustua värikkääksi. Keksin että tummansininen ja tää dusty vaaleanpunainen on mitä täydellsiin väripari. Ihan kuin luotuja toisilleen. Valkoinen väri niiden kanssa toimii neutralisoijana ja kirkastaa kokonaisuutta. Näin kun ajattelee, musta tuntuu että voisin jokaisesta asusta mitä oon viimeaikoina pukenut päälle, todeta että hei nää on mun lemppari juttuja. Uskon että syy siihen on se, etttä kotiin tullessa raivasin vaatekaapista pois kaikki ihan kivat vaatteet, jolloin jäljellä on vaan niitä lempparijuttuja. Heh aika loogista. Vähemmän on enemmän, varsinkin kun puhutaan vaatteiden määrästä. 

Vaatekaapin pienentämisestä päästään loogisesti rasvaprosentteihin. Joissa enemmän on aina enemmän. Töiden kautta mulle tarjoutui mahdollisuus rasvaprosentti-pikatestiin (näihin joissa puristetaan sitä laitetta käsillä 10sekuntia) ja mä vakavasti epäilen niiden paikkaansa pitävyyttä. Sen testin mukaan mun rasvaprosentti ois 35%, mikä on kastia erittäin suuri. Mun logiikalla mä en millään voi omaa noin suurta rasvaprosenttia XD Jos mun painoindeksi on normaali ja mahdun s-koon vaatteisiin ja omistan osittain näkyvät ja erottuvat vatsalihakset, niin 'erittäin suuri' asteikkoon putoaminen tuntuu aika naurettavalle ja hullulle. Tietääkö kukaan kuinka päteviä noi laitteet oikeasti on? Vai pitääkö tässä nyt sitten alkaa polttamaan rasvaa, koska eihän toi luku oo esimerkiksi hyvä terveydelle, vaikkei päällepäin näkyisikään.

Tällästä tänään, huomenna jotain muuta. Kuten perjantai ja viikonloppu! En malta odottaa että eka kokonainen työviikko on paketissa ja voi nukkua pitkään (pidempään) aamulla :-----) 

//

All of the items in this outfit are my absolute favourites, trench coat, white tshirt, suit pants and sneakers. Luckily for me, they go also well together. For me this outfits is really colourful, navy blue and dusty rose go so well together! Like if they were made for eachothers. I like how the white tshirt brightens the outfit and acts as a deal breaker between the colours. I could say that this is my favourite item of every piece i own atm i think. I did a big spring clean up in my closet and gave away all the clothes that were only "nice or okay". I believe that with clother less is truly more.  

6 kommenttia:

 1. Asiaa opiskelleena voin kertoa että todennäköisesti ko lukema on yhtä pätevä ku arpakuutiolla heitettynä.. :-D noi laitteet perustuu elimistön kudosten sähkönjohtavuuteen, mihin puolestaan vaikuttaa miljoona asiaa (esim ruokailut, nestetasapaino jne). Ei siis syytä huoleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa hyvä tietää! Ois toki voinut sulta heti kysyä XD (miksi noita sit tehdään?)

   Poista
 2. En osaa sanoa sen paremmin kuin että itseäkin epäilyttää - minulla samantapainen pikatesti näytti 11%, joka olisi hyvinkin alhainen naiselle.. Enkä tosiaan mikään luuranko tai hyvin treenattu kuitenkaan ole :'D
  Tästä kommentista ei nyt hirveästi apua ole, mutta olisi kyllä mielenkiintoista tietää enemmän esim. sen tietyn mittaamiseen käytetyn laitteen luotettavuudesta pelkän luvun sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah ompa nää :---D Tossa ylhäällä tuli asiantuntijan vastaus tähän asiaan ;---) onhan noita mittauslaitteita sit vissiin paljon luotettavampiakin, joissa ois kyl aika kiva käydä välillä itseään testaamassa!

   Poista
 3. Anonyymi9/6/16

  No ne puristettavat ei kyl oo mistään kotosin, ne mittaa periaattees vaan yläkropan, koska mittaava sähköimpulssi kulkeekädestä käteen. eli ei kantsii huolehtia 😁💪🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos tästä! Niin mä vähän mietinkin että ei tää nyt vaan voi olla lähelläkään oikeeta tulosta XD Varsinkin nyt sit kun yläkroppa on musta se huomattavasti vähempi rasvaisempi osio :--P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates