• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SECOND HAND COMBINATION

photos by Lotta

Kuvia muokkaillessa huomasin kuinka tää asu on melkein kokonaan (teepparia, aurinkolaseja ja laukkua) lukuunottamatta koottu täysin kirppareilta löydetyistä vaatekappaleista. Tän about täydellisen sinisen trenssin ostin viime syksynä viitosella, kun taas pleated-housut ja mummo kengät on tän kevään löytöjä. Jokainen näistä taitaa vielä olla oikeasti vanhoja tuotteita, trenssi on valmistettu suomessa ja mummokorkkarit ranskassa. Vaikka ostan myös ns. uusia vaatteita kirppareilta, perus ketjuliike-tavaraa, tuntuu se vielä vähän hienommalle löytää jotain menneiltä vuosikymmeniltä, jotain mikä on täysin ajankohtaista tai ajatonta. En nyt voi sanoa että oon vintage intoilija, mutta jotain spesiaalia niissä vaatteissa on. Niillä on oma tarina. 

Olin super innoissani näistä vekillisistä leveistä housuista, tänlaisia oon just etsinyt ja päivää ennen katselin lindexiltä juuri samanlaisia. Jotka maksoivat sitten ainakin yli neljäkymppiä. Kirpparilta sain nää kolmella eurolla. Että, joo, kirpparit kunniaan! Oon onnessa käynyt nyt kirppareilla suomeen palattuani ja vitsit se kutkuttaa vatsanpohjaa kun bongaa jotain täydellistä, varsinkin jos se on murtohinnalta siitä mitä joutuisit siitä uutena kaupassa maksamaan. Tänä keväänä pleated-vaatteet on kyllä olleet pinnalla ja tää trendi toimii musta parhaiten culottes/flared housuissa tai sitten minimalistisissa spagettiolkaimisissa mekoissa.

Tämä asu on ihan lemppari ja vielä uuden karhee tukka, kuin myös kuvat! Tummansininen ja musta on mitä parhain värikombo. Ainakin punaisen huulipunan kanssa ;--)

//

Noticed when i was editing these photos that the jacket, shoes and pants are all from a second hand store, so this is truly a second hand combination! I love second hand stores and finding those hidden treasures among all the other random stuff. I was super excited to find these pleated pants, since just a day before i had been eyeing them in a normal store for 40€ and now i got them for 3€. Gotta love second hand stores! I love when i find something that is really old, a memory from times that have gone by. These items have their own story to tell and for me that makes them even more precious. I always have to wonder who has woren these shoes before me, was it a parisian women, since these were made in france? 

I love this combo as well as these outfit photos, it all just works so well together, dont you think?

4 kommenttia:

 1. Vähänkö tykkään näistä kuvista ☺️ Kaiken kaikkiaan nii klassisen tyylikäs kokonaisuus mut silti löytyy särmää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIN MÄKIN! hyvä kuvaaja ;----) ja ei tää kombo oo kanskaan paha haha

   Poista
 2. Ihana tää asu! Ja ihana on myös etenkin toi vika kuva! :----)

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates