• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

STRIPES & STRIPES


Tuplaraita kuullostaa hullulle, mutta kun molemmat raidat on samansuuntaisia ja samankokoisia, niin hell yes. Asuinspiraationa toimii tällä kertaa Dejiss ja tämä asu! Jos työpukeutuminen on koko kesän näin helppoa niin mä oon yllättynyt. Ei munkaan kauluspaita ja sikarihousu kokoelma oo loputon. Toiset työkengät ainakin tarvitsisin, koska nää hinkkaa pari varvasta auki.

Oon tehnyt hyvin taktisen valinnan ja päätin, että meikkaan töihin pelkästään kulmat. Kuinka paljon elämää tää päätös helpottaakaan! Ja koska tein tän päätöksen jo ennen ekaa päivää, ei kukaan töissä oo nähnyt mua meikillä, mikä tarkoittaa sitä, että en heille näytä meikittä kaljulta naamasta! XD Elämän suuria päätöksiä. 

Nyt ei irtoa enempää tekstiä, maanantai-aivot. Iskeekö tuplaraita teihin vai meneekö liian villiksi?

//

Double stripes! That might sound crazy but when the stripes are same sized and in same direction, i say hell yes! It also helps that they are tiny pinstripes. Since i am working atm, i have been thinking a lot about work attire. If its gonna be this easy all summer ill be suprised. My shirt and suitpant collection might seem endless, but it most certainly is not. 

Whats your opinion of double stripes?

4 kommenttia:

 1. Ihana asu ja ihan loistava toi kuva, jossa harppaat eteenpäin kädet taskussa :-D oon varmaan ikuisesti kateellinen sekä siun tyylitajulle että vaatekaapille haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos!! No tää on ollu pitkä tie että tähän on päästy, kumpikaan ei oo aina ollut todellakaan tällä tasolla XD

   Poista
 2. En kestä miten ihana asu!! Pakko yrittää omasta vaatevarastosta kehitellä jotain samanlaista :D ihanan freesi ja rento kesäfiilistely asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Itse tykkäsin tästä kans paljon, just tollainen kesäfiilistely asu! :---))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates