• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

SWEATER AND DENIM SKIRT


Farkkuhame tuntuu ajankohtaiselle vielä tänäkin kesänä, ainakin jos sen helma on viimeistelemätön ja hapsuttaa. Haaveilin vuosi sitten sellaisesta napillisesta farkkuhameesta, mutten koskaan sitä ostanut. Onneksi, nyt se ei tuntuis enää yhtään itselle. Ehkä liian huoliteltu ja loppuun asti mietitty, varsinkin kun vertaa tähän mekkoon minkä saksin rennosti. Mekot usein puetaan villapaitojen ja neuleiden kanssa ja näyttäähän se hyvälle. Mutta paljon paremmalle näyttää farkkuhame ja college pusero! Addun suihkusandaalit ei oo koskaan pahitteeksi. Tykkään näistä kuvina tosi paljon, tummanvihreä lehtitausta näyttää jollain tapaa raikkaalle. Vihreä jostain syystä tuntuu hyvälle värille just nyt, vaikken mä koskaan siitä oo tykännyt. 

Muistelen että mulla oli viime kesänä sama ongelma. Yhtäkkiä kello on yli 12 yöllä ja sit tajuan että unta saa palloon vain kuutisen tuntia. Eilen oli näitä päiviä ja huh tänään on väsyttänyt. En varmasti jaksa koko kesää vain kuuden tunnin yöunilla, vaikka kuinka yrittäisin. Miten te saatte itsenne ajoissa nukkumaan? Mä aina iltaisin virkistyn, joten en kömmi nukkumaan sen takia ajoissa että väsyttäisi (vaikka oiskin jääneet unet lyhyiksi edellisinä öinä). Mut töissä on kivaa ja onneksi siellä sitten kun pysyy aktiivisena ja hamstraa kahvia, pysyy ihan hyvin hereillä. Jotenkin tuntuu että mä en oo saanut mun kesään vielä sitä kick-starttia, oon ollut mukamas kamalan kiireinen ja en oo ehtinyt tehdä kesäjuttuja. Viehän työt tietenkin aina myös veronsa, koska 9 tuntia on aika iso lohko päivästä loppujen lopuksi. 

//

Denim skirts are something thats seems to be this summers thing. I cut the hem of from my midi-lenght denim skirt and roughened up the edges. And there it is, the perfect skirt for this summer. I love the pairing with a sweater and slippers, they make it so much more casual and relaxed if you compare to a knit and sandals. 

6 kommenttia:

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates