• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

TEMPELHOF


BERLIN BERLIN. Mitä kertoisin sanoisin. Voisin aloittaa sillä että huh meille sattui älyttömän kuumat säät. Perjantaina ja lauantaina oli molempina päivinä sellaiset +35 astetta, mikä kaupungissa jossa ei ole tuulenvirettäkään on ihan järkyttävän kuuma ja tukala lämpötila. Mä en koskaan valita että on kuuma, mutta tän reissun aikana tuli pari kertaa todettua että _hiki_. Olin pakannut mukaan pari tosi kivaa asukokonaisuutta, harmi vaan että mun vaatteet ois soveltunut sellaiseen +20 keliin, tälläsen paahteen sijaan. Niin huonosti olin pakannut hellevaatetta mukaan, että pakko oli esimerkiksi tää mekko ostaa, jotten ihan huku hikeen. Ja noh, tapahtui se kuitenkin. 

Asukuvia ei otettu just tän takia ollenkaan, nää kuvat nyt ehkä puolikkaata asukuvat mukamas on, vaikke asussa ole mitään esiteltävää. Uus mekko on superkiva, vaikka olinkin aluksi ihan ymmälläni että minkä värin valitsen, kun mustaa, valkoista tai harmaata ei ollut saatavilla. Tää harmaansininen on aika kiva. 

Berliinissä sijaitsee kaupungissa hylätty lentokenttä, jonne poljettiin yhtenä päivänä fiilistelemään. Itse lentokenttärakennus on aidattu ja suljettu, mutta kiitorata on vapaassa käytössä ja sieltä löyty kaikkea beach volley kentistä baseball kenttiin ja screenejä jalkapallon em-kisoja varten. Jotenkin pysäyttävä kokemus päästä polkemaan kiitoteitä pitkin ja vain olemaan kiitoradalla. Jos Berliinissä käy, on tää munmielestä aika must see. Eihän tällästä varmaan oikein missään muualla ole?

2 kommenttia:

 1. toivottavasti kommentti ei huku tänne vanhaan postaukseen, mutta kiinnostais tietää mistä tää mekko on? en oo pitkään aikaan sun blogiin eksyny, mut nää kuvat (miljöö+vaaleansini/valkoinen simppeli asu) pisti silmään erityisesti, ihania! :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän ostin Forever21sta! Kiitos :---)) Tää oli kyl tosi siisti paikka kuvailla!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates