• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

WEEKEND IN HELSINKI

SPRONSORED


Miniloma Helsingissä. Mikä saattaa kuullostaa vähän hupsulle, koska noh asunhan mä vain 50 kilometrin päässä Helsingistä. Ehdottomasti kuitenkin hyvä päätös. Omenahotellit tarjosi mulle yhtä yötä heidän hotelleissaan ja mä sanoin kyllä. Irtiotto arjesta, vaikkakin näin pieni, tekee aina hyvää. Ja vaikka olinkin vain viidenkymmenen kilometrin päässä kotoa, tuntui että olisi ollut paljon kauempana ja paljon pitempään poissa. En oo itseasiassa ollut Helsingissä pitkään aikaan, viimeksi varmaan viime elokuussa tai heinäkuussa, joten oli ihanaa reippaasti turreilla kaduilla ja kohteissa ja tehdä kunnon tutkimus ruoka ja kahvipuoleen stadissa. Kuvistakin voi ehkä päätellä sen, että mikä oli tän reissun teema XD

Yövyttiin Omenahotellien Yrjönkadun (Yrjönkatu 30) toimipisteessa ja täytyy sanoa, että oon tosi tyytyväinen kaikkeen mitä hotelli tarjosi. En oikein lähtenyt minkäänlaisilla ennakko-oletuksilla matkaan, koska en ennemmin oo omppuhotellissa edes yöpynyt, mutta tän jälkeen voisin ehdottomasti tehdä niin toistekkin. Omenahotelli on just sen tyylinen vaihtoehto minkä mä valkkaan kun mä matkusta ulkomaille. En vaadi mun hotellilta mitään luksusta, en ees aamupalaa, kunhan kaikki toimii ja huoneeseen voi huoletta jättää tavarat ja se on siisti. Yksinkertaisuus on plussaa, koska mä harvoin vietän sen enempää aikaa hotellilla, vaan enemmänkin käyn siellä vain nukkumassa ja suihkussa haha... Ensinäkin on pakko sanoa, että kuinka hyvällä sijainnilla tuo toimipiste on! Huone oli hyvän kokoinen, siisti, ja sieltä löytyy mikro ja vedenkeitin. Plussaa siitä, että ovikoodin ja huoneen numeron saa tekstiviestillä etukäteen itselle. Mä liputan aina näiden vaihtoehtojen puolesta, joissa ei tarvitse kommunioida ihmisten kanssa haha. Ovikoodin kanssa on myös sinänsä huoleton elää, ettei tarvitse kokoajan miettiä että onkohan huoneen avain mukana. Lisää tätä kiitos. 

Kesähesa on ihana. Ihanampi kuin mä muistinkaan. Kesä-Suomi on myös ihana. Vaikka Helsinkikin on niin suomalainen paikka, yllätyin positiivisesti siitä kuinka paljon enemmän se tuntuu kansainväliseltä ja raikkaalta. Verrattuna siihen mitä mä oon siitä ajatellut ennen. Tuntuu että siellä on niin paljon uutta ja hyvää, paikkoja ja asioita mitä pitää testata, että tälläisiä viikonloppulomia tarvisi ainakin kolme vielä lisää! Testattiin kahvila El Fant, mikä on super ihana, simppeli ja söpö, plus hyvää kahvia. Löytyy osoitteesta: Katariinankatu 3, Helsinki. Testattiin myös Why join the navy when you can be a pirate -paikan päivän smoothie (kookos-vesimeloni-banaani) ja täytyy ehkä myöntää että toi paikka on mun lempparimestoja Helsingissä atm. Jotenkin niin mun tyylinen paikka, ihana sisutus, tunnelma ja smoothiet oli ainakin hyvän kuuloisia (as well as heidän alkoholitarjonta). Tää paikka löytyy osoitteesta: Annankatu 28, 00100 Helsinki. Brunssi sunnuntaina syötiin Sis Deli+Caféssä (Kalevankatu 4, 00100 Helsinki) ja mitä mä nyt sanoisin. Voisinko syödä täällä joka aamu aamupalan? En oo kovin kokenut brunsseilija, mutta kyl tän on pakko olla parhaimmistoa. Kaupan päälle saa ruokaähkyn. 

Helsingissä tulee kuljettua aina niitä samoja reittejä, tehtyä samoja asioita. Joten oli ihanaa kulkea eri polkuja, käydä tsekkaamassa eripaikkoja kuten Hernesaari ja Löyly (!) ja koska ei ollut aikataulua, takaraivossa ei bussiaikataulut juosseet tai to-do lista ei ollut pitkä, tuntui että kaikesta sai paljon enemmän irti. Just niinkuin sanoin, pääsi irti siitä arjesta (joka sekin on hyvää ja ihanaa) joka on kotona ja pystyi keskittyä syömiseen ja haahuiluun. Mitkä sattuu olemaan mun lempparijuttuja molemmat.  


 //

I had a mini vacay in Helsinki. 

4 kommenttia:

 1. Aaaa miten ihanat hiukset! Itelläkin oottaa viikon päästä puolikas päivä pelkkää haahuilua Helsingissä ja oon aivan innoissani :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! hih kävin vähän kampaajalla :-----D Ahh toi on just ihan parasta! Helsinki on ihana kesällä :---)

   Poista
 2. Tyttö asu ennen Helsingissä, niin tuli käytyä useammin, nyt en ole käynyt pitkään aikaan.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Harvoin sitä itsekkään lähtee vaikka ihan lähellä asuukin.

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates