• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BOOBS ETC


Ihanne vartalo. En omista sitä median ja sosiaalisen median mainostamaa ihanne-bodyä. En ole pitkä ja mallin mitoissa oleva hoikkakinttuinen kaunotar, enkä myöskään tiukka fitness-mimmi kauniin lihaserottuvuuden ja sopusuhtaisen vartalon kanssa. Oon jotain tältä väliltä, oikeastaan ihan just tavallinen tyttö, nainen, mimmi, muidu. En väitä etteikö tämä väliinputoaminen ois aiheuttanut mulle päänvaivaa. Mietteitä siitä että oonko ihan hyvä näin, vai pitäiskö mun olla tuollainen, erilainen. On vaikeaa yrittää rakastaa omaa kroppaansa ja samaan aikaan haluta siitä jotain muuta, mitä se on. Sen hyväksyminen, että on tavallinen on yllättävän vaikeaa ja vaatii armotonta aivotyöskentelyä. Se vaatii sitä, että päättää sen olevan OK, että on erilainen, omanlainen. Lisäsenttejä on vaikea näin aikuisena enää kasvaa, eikä toisaalta mua houkuta kurinalainen fitness-elämäntyylikään niin paljoa että olisin valmis sitä elämään, saadakseni jonkun muun ihannekropan.

Todellisuudessa mun ihannekroppa on just tää mikä mulla on. Enhän mä tästä poiskaan pääse, joten parempi alkaa tykkäämään siitä juuri sellaisena kuin se on. Tänään voin rehellisesti käsi sydämellä sanoa, että viihdyn just tälläisenä kuin oon. Tykkään siitä muotokuvasta mikä mua peilistä vastaan tuijottaa. Oon hyväksynyt sen tosiasian että -kyllä, oon päärynävartaloinen-, jos sitä haluaa itsensä jollain tapaa määritellä. Reidet on aina olleet mun least-favourite part, ihan jo yläasteelta lähtien. Nyt oon päättänyt että niistä tulee mun lemppari osa mun kehossa ja jos huomaan miettiväni jotain pahaa niistä, pyydän sitä itseltäni anteeksi. Ehkä saattaa kuullostaa vähän hassulle, mutta jos sanoisin jotain samanlaista toisen naisen reisistä hänelle, pyytäsin heti anteeksi (enkä koskaan sellaisia ajatuksia muista ajattelisi, saati sanoisi). Miksi sitten olisi OK sanoa niin itselleen? Muistan murehtineeni teini-iässä sitä että mitä jos rinnat eivät kasvakkaan tarpeeksi isoiksi. Oma riittämättömyys korostuu aina juuri silloin, kun itseään vertaa johonkin toiseen. Nykyään toivon melkein että rinnat olisivat pienemmän kuin ne ovat nyt haha.

Syy miksi julkaiset uikkarikuvia täällä, on osittain se, että nää on musta tosi kivoja, kuin myös tämä(kin) uikkari. Ja koska kesä. Mutta syynä on myös se, että haluan sanoa teille muille että on ookoo olla omanlainen. Mua oikeasti huolestuttaa se ympäristö missä nykyajan lapset ja nuoret kasvavat. Jostain minäkin teininä itselleni ulkonäköpaineet kehitin, ilman sosiaalisen median valtavaa vaikutusvaltaa. Liian usein ihan jokaisessa elämän osa-alueessa keskitytään siihen negatiiviseen, verrataan johonkin toiseen ja murehditaan ettei ole samanlainen, yhtä hyvä, parempi. Tavoitteita ja unelmia saa ja pitää olla, ja jos oikeasti haluaa muuttaa jotain sen eteen kannattaa nähdä vaivaa.
Oma keho on ainutlaatuinen, ainutkertainen ja juurikin se ainoa. Tästä aiheesta vois puhua tuntitolkulla, kirjoittaa monta sivua tekstiä, kertoa omia kokemuksia ja ajatuksia. Voin sanoa että tää kikka toimi mulla, mutta se ei ehkä kuitenkaan auttais ketään muuta. Mä oon huomannut, että kun oon armollisempi itselleni, en rääkkää itseäni liikunalla vaan kuuntelen kehoani, uskon kun poikaystävä sanoo että oon kaunis ja päätän itsekkin ajatella niin, voin paremmin. Tällöin ei stressaa se että jotkut housut on jääneet pieniksi tai se, että kolme vuotta sitten polvileikkauksen jälkeen oli melkein 10 kiloa kevyempi kuin mitä nyt oon. Kaikki on suhteellista ja tärkeintä on se, että just sulla on hyvä fiilis. Jos jotain haluaisin lahjoittaa kanssasiskoilla ja veljille, olisi se armoillisuutta itseään kohtaan. Tän vuoksi halusin listata kymmenen juttua, mitkä mun kropassa on mun mieleen:

tykkään mun pyöreästä pepusta, vaikkakin sitä on vaikea välillä saada mahtumaan farkkuihin, se on just mun näköinen. oon ehdottomast peppu-ihminen

mulla on nätit, pitkät ja sirot sormet ja kivat kädet ja käsivarret, ei liian lihaksikkaat mutta kuitenkin timmit.

mulla on lihaksikkaat ja voimakkaat reidet, jotka on vieneet mut moneen paikkaan ja mahdollistaneet esimerkiksi kilpailemisen sm-tasolla

mun hiukset on mun mielestä täydelliset ja ne on yllättäen kestäneet tosi hyvin tän blondauksen menettämättä kiiltoaan tai paksuuttaan

mulla on kapea vyötärö, mikä tekee mun kropasta tiimalasin mallisen. Tän vuoksi tykkään pitää aina korkeavyötäröisiä alaosia, jotka korostaa tätä ominaisuutta

mun selkä on siro ja mun mielestä kaunis, mutta samaan aikaan 'jäntevä'

omistan suhteellisen symmetriset ja kookkaat huulet, joille sopii huulipunat hyvin

erityisesti pidän mun sinisistä silmistä, koska ne on periytyneet papalta, kummallakaan mun vanhemmista ei oo sinisiä silmiä. Mulla on myös pitkät ja luonnostaan kaarevat ripset, joka on aina plussaa!

no ne tissit! mun kokoiset mun näköiset, tarpeeksi pienet, että voin huoletta lähteä kaupungille vaikka ilman rintaliivejä.

tykkään myös mun litteästä vatsasta, josta välillä pilkottaa vähän sixpackia.

Mikä on sun lemppari-juttu kropassasi?8 kommenttia:

 1. Että oot ihana <3

  Mulla on omassa kropassa lemppareita itse asiassa juuri nuo sun mainitsemasi asiat! Suurimmat kompleksit mulla oli teininä mun jalkojen kanssa, mutta nykyään rakastan niitäkin. On mahtavaa olla juuri minä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää kiitos<3 On just parasta olla just minä, just tälläisenä. Sitä onneksi oppii arvostamaan omaa kehoaan :----)

   Poista
 2. Sulla just on ihan sika ihana vartalo! Ainaki tossa uimapuvussa näyttää sika seksikkäältä... Mulla mun vartalossa on lempiasia selkä ja solisluut. Ne näyttää ihanalta avonaisemmassa topissa. :-)

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kääk kiitos!! Oon samaa mieltä ;---D Solisluut on mun yksi lemppari kehonosa kaikilla ihmisillä! Ne on just jotenkin tosi sensuellit ja kauniit<3

   Poista
 3. Mistä oot ostanu ton täydellisen uimapuvun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on zarasta! Mutta tässä oli sellainen nyöritys edessä, jonka otin pois ja ompelin vähän suppeemmalle tota kaula-aukkoa :--P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates