• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

DENIM SKIRT


Vannon aina talvella, että ensi keväänä käytän sitten hameita koko talven ja syksyn edestä. En todellakaan ole sukkahousujen ystävä, hameet ja mekot yhdistyy mun mielessä aina paljaisiin ja päivettyneisiin koipiin. Mutta en taida tässä mun missiossa koskaan oikein onnistua. En oo koskaan ollut mikään hametyttö, enkä sitä oikein osaa olla vieläkään. Mutta sen kyllä myönnän, että hameet näyttää ihan superkivoille! Mekot myös. Tämä denim hame on uusi lemppari, täydellinen väri ja ihana suora malli, täydelliset ysäri vibat siis. En oikein oo lämmennyt niille a-linjaisille farkkuhameille, jotenkin ne näyttää liian huolitelluille ja tyttömäisille mun mielestä mun päällä haha. Leikkasin itse tän helman raaka-versioksi ja hapsuttelin saksilla, mikä päivittää aika kivasti tälläisen ysärihameen 2010-luvulle. En koskaan oikein käytä vöitä, niiden housujen ylläpitämis tarkoituksessa, enkä koristeenakaan. Joskus mietin että "tästä asusta puuttuu jotain" ja usein se on just se vyö mikä ois sitonut kokonaisuuden yhteen. 

Tän klassisemmaksi ei asu oikein voi muuttua, farkkua, valkoinen teeppari ja nahkalaukku. 

Asukuvista puheen ollen, selkein ero siinä että kuvaanko ne kuvat yksikseni vai saanko jonkun ihmisen kameran taakse, on hymy. Jos kuvaan jonkun kanssa, on kuvat pääosin hymyllisiä, kun taas yksikseen kuvatessa murjotan paljon enemmän XD Pakko kyl myöntää näitä hymykuvia katsellessa, että kyllä se hymy sopii asukuviinkin, ehkä jopa paremmin kuin ne kylmän viileet ilmeet. 


Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa ens viikkoa! Allekirjoittaneella on ensi viikko viimeinen työviikko nykyisessä työpaikassa. Kesä meni äkkiä kuitenkin. 

2 kommenttia:

 1. Ompas söpö asu jotenkin : ) ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti! Mäkin tykkäsin tästä, mun näköinen söpö asu ;----p

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates