• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

LEVIS


Koska yksinkertaiset asiat on usein niitä parhaimpia, toimii siksi farkkushortsi ja teeppari kombo niin hyvin. Farkkusininen ja musta on mun tän hetken lemppari väri kombo, näyttää jollain tapaa paljon edgymmälle kuin farkut ja valkoinen ja sitähän mä haluan olla. Koska käytin kyllästymiseen asti kultasankaisia pyöreitä aurinkolaseja koin oikeutetuksi sen että ostan samantyyliset kokonaan mustat. Varsinkin kun ne maksoi vain 3€ xD Kaikessa yksinkertaisuudessaan tää asu taitaa olla mun kesän lemppareita, tätä asuu kulutan aina kuliseissa. 

Kivalta näyttää myös rusketus, tosin huvittavaa on se, kuinka mun oikeen polven leikkausarpi ei rusketu ollenkaan ja loistaa nätisti päivettyneessä jalassa. Ja uskon että teistä kukaan ei sitä huomannut, ennen kuin nyt sen mainitsin haha

Meikä muidu on nyt matkalla Osloon. Seuraava seikkailu elämästä alkaa ihan just nyt ja mä oon niin valmis. Wish me luck huomiseen ekaan työpäivään!

4 kommenttia:

 1. Noora1/8/16

  Mistä noi hienot lasit on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. h&m! Nää on kyl huiput :--)

   Poista
 2. Mie itse asiassa huomasin ton leikkausarven pari postausta sitten! Haha. No, se kyl johtuu varmasti siitä että itelläkin on noita leikkausarpia polvessa ni jotenkin siihen kiinnittää muillakin huomiota :--D Tosi kiva asu taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh tarkka silmä sulla ;--) Kiitos! Itselle tää on niin näkyvä ja melkein häiritsevä näin kesäisin kun se loistaa valkoisena, mut sit toisaalta taas tuntuu hassulta katsoa kuvia joissa sitä ei oo xD

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates