• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

RUSTEDVakkei vielä voikkaan puhua syksystä, uusista aluista ja muutoksista, on mun kohdalla ne nyt jo kesällä hyvinkin ajankohtaisia. Vihajailin joskus keväällä työnhausta puhuessani siitä, että pari duunijuttua ois vireillä ja pitelin peukkuja pystyssä niiden suhteen. En sitten koskaan kertonut niistä mitään sen enempää, mainitsin tietenkin sen, että kesätöissä täällä suunnalla ollaan. Työputki venyykin vähän normaalia pidemmäksi, verrattuna näihin kaikkiin yliopistovuosiin, jolloin aina syyskuussa viimeistään ollaan palattu kampuksen käytäviä tamppaamaan. Nimittäin sain mun unelmien harjoittelupaikan Oslossa, mikä tarkoittaa sitä että minä lähden heinäkuun lopussa takaisin Osloon ja työt alkaa heti elokuun alussa!

En oo vielä oikein istekkään tätä sisäistänyt, vaikkakin tää on ollut varma juttu jo muutaman kuukauden ajan. Tuntuu että aivot on sen verran kuitenkin kiinni tässä nykyisessä työssä, etten osaa vielä ajatellakkaan sitä että pian vaihdan lennosta seuraavaan pestiin. Ja takaisin Osloon. En voi ymmärtää miten kova Oslo ja Norja ikävä mulla on tullut tän parin kuukauden aikana! Ihana palata kotiin. Jännittävää ja mua vähän jännittää.

Tiedän että tämä tulee vaikuttamaan (viimeistään niinä pimeinä loka-marraskuun päivinä) blogiinkin. On täysin eri asia blogata kun opisekelee yliopistossa kun taas on töissä 8-16 arkipäivisin. Kesällä tää kombo on vielä pitkän valoisuuden ansioista ihan hallittavissa, mutta realistinen totuus on se että valo ei tule yksinkertaisesti syksyllä enää riittämään kuvaamiseen iltaisin, sen lisäksi että aika faktori astuu kuvioihin entistä tiukemmin. Oon päättänyt että tän nykyisen 5-6 postausta viikossa tahdin sijaan siirryn paljon suunnitelmallisempaan tahtiin tässä pikkuhiljaa. Jatkossa pyrin siihen että postauksia tulee vähintään/normaalisti 4 kertaa viikossa; maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina. Ja näden päivien lisäksi aina kun siltä tuntuu :----D Se että rytmitänkö tätä lisää aihepiireittäin on vielä vähän mietinnän alla. Uskon että tää päätös pelastaa mut aika monelta stressiltä, ja siltä riittämättömyyden tunteelta että en ehdikkään enää blogata niin paljon kuin ennen :----p Tällöin pystyn keskittymään siihen, että postaukset on oikeasti mun laatu-tason mukaisia, eikä takaraivossa kolkuta että taaskaan en oo saanut mitään aikaan. Mulla on hyvä fiilis tästä!

On a side note, nää culottes housut on olleet tän kesän lempparit! Vaikkei ne oo koskaan tänne blogin puolelle päätyneetkään haha. Tajusin näitä kuvia muokkaillessa, että tämän asun kaikki osat on poikkeuksellisesti uusia. Toppi on Berliinistä, kun taas salonkikelpoiset kesälipokkaat ovat h&mltä. Culottes housut bongasin itselleni kesän alussa Zarasta. Tää on musta mitä erinomaisin kombo kesään, varsinkin niihin ei niin paahtaviin päiviin.


2 kommenttia:

 1. Ihanaa uus ihana blogi luettavaksi. Vitsi et nyt harmittaa kyl noi housut ku en päätynykkää ostamaan niitä. Ehkä palaan zaraan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiva kuulla! Mäkin kerran nää jätin ostamatta ja sit kadutti niin paljon että oli pakko palata Zaraan :----D Enkä oo katunut tätä päätöstä!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates