• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SCARF


Työasuteemalla jatketaan, tänään päälle päätyi niin kiva kokonaisuus että tätä vois käyttää ihan out of the office! Yksi elämän vaikeimmista asioitsa onnistua on valkoisten puvunhousujen löytäminen joista ei näy lävitse. Omani bongasin tän kesän aleista Lindexiltä vitosella. Ihanan pehmeet, vähän yöhousujen tapaiset cropatut leveet puvunhousut. Ja ei näy läpi! Täydelliset aka luottohousut siis. Kengät on myös uudet, pienen sattuman kautta mulle päätyneet. Tilasin H&Mltä mustat brogue-kengät netistä alesta, mutta kun avasin paketin kotona tuli pussista täysin väärät kengät käteen. Kun palauttelin niitä sitten liikkeeseen, bongasin nämä loaferit kympillä. Siinä pettyneessä mielentilassa sain sitten itseni vakuutettua siitä että nää kengät kuuluu mun elämään haha. Onneksi nää on just eikä melkein hyvät tepastelu kengät, niin töihin kuin ihan normi arkeenkin. Raitavillis taas on ikivanha, reippaat kolme vuotta sitten ostin tän Ranskasta Mangosta. Siitä lähtien tää on kyllä ollut mun go-to villapaita joka tilanteeseen, vuoden aikaan ja asukokonaisuuteen. Tää toimii ihan kaiken kanssa, on viimeistelty, mutta kuitenkin klassisen raikas. 

Kokovalkoiset (melkein ainakin) asut näyttää kyllä niin raikkaille ja toimii aina. 

Nyt pitää vaihtaa läppäri pakkaamiseen, koska huomenna suoraan töistä on lähtö mökille! Kuten jo eilen sanoin, en malttais odottaa XD Toivottavasti sää ois sellaisen kesäisen lämmin ja aurinkoinen, mutta mun tuurilla taitaa olla parempi pakata mukaan muutama villapaita ja sadetakki bikinien sijaan haha. 

//

Outfit i wore to work today! This outfit in my opinion is so nice, i could wear it also outside work haha. One of the hardest things in life is to find white suitpants which doesnt show of your panties... And i have succeeded! These are thee perfect pair, love the bit short lenght and a bit wide leg they have. Of course theyre also super confy. Its always a bonus. Loafers are also new from HM, the perfect pair for work and everyday life. Lofe these minimal black shoes, which go with everything and to everything. The sweater is really old, i bought it three years ago in France and since then its has been my go to sweater in every occasion, outfit, season and feeling. Its just the perfect striped sweater. 

Now i have to shut down my laptop and head packing, im leaving tomorrow to a cottage! Im super excited!! 

6 kommenttia:

 1. Anonyymi7/7/16

  Moi! Mulla on sulle postausidea. Kaikki blogeissaan aina esittelee eri vaatekappaleita ja asukokonaisuuksia, mutta kukaan ei puhu vaatehuollosta. Voisit tehdä postauksen siitä miten pyykkäät (joudutko käyttämään monia eri ohjelmia, miten valkoiset pysyy valkoisena, mitä pesuaineita käytät, onko vaikeasti pestäviä vaatteita jne), silitätkö vaatteita, miten säilytät niitä yms. :) Hyvällä vaatehuollolla vaatteet kestäis pidempään käytössä, mutta myönnän olevani itse surkea tämmösissä jutuissa. Kaipaan insipiraatiota tämmöseen tylsään juttuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ideasta! Pakko myöntää etten kyllä itsekkään oo kovin hyvä tän asian suhteen xD mottona on ehkä ennemminkin se että yritän pestä mahdollisimman vähän mun vaatteita jotta ne kestää kauemmin, eli pesen vasta sitten kun on ihan pakko eikä tuuletus enää pelasta :--p mut laitan tän korvan taa ja katsotaan oisko tästä hyvää jutun juurta!

   Poista
 2. Linde7/7/16

  Vau, tyylikästä! En oo oikein lämmenny valkoisille housuille, mutta tässä asussa ne toimii tosi hyvin. Kivaa mökkiviikonloppua! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoiset housut on kyl tosi vaikea vaatekappale, niillä voi mennä helposti metsään:----D

   Poista
 3. Anonyymi8/7/16

  Olis kiva joskus nähdä sulla päällä semmonen normaali asu eikä tällänen vääntämällä väännetty muka muodikas :D en tiedä etkä itse kato näitä kuvia sillä nuo lasit tuo sulle vähintään sen +40v lisää :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah tää on just se normaalia normaalimpi asu mulla, voipi olla että sulla ja mulla on eri käsitys siitä mikä on normaali asu ja mikä vääntämällä väännetty muka muodikas asu. Harmi ettei nää mun asut oo sun mieleen, mutta itse viihdyn näissä erittäin hyvin ja Tykkään pukeutua 'muodikkaasti'. Kyllä mä näitä kuvia Katson ja en nyt kyllä oo samaa mieltä siitä että käyttäisin nää lasit päällä 63 vuotiaalle xD

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates