• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

SECOND HAND x 5


Käyn Porvoossa oikeastaan vain yhdellä kirpparilla, Kellarikirppiksellä. Se on just keskustassa ja esimerkiksi kätevästi mun työmatkan varrella haha. Rakastan sitä kiertelyä ja niitä satunnaisia aarteita mitä sieltä voi bongailla. Kirppareilla käynti on vähänkuin harrastus, todellakaan joka kerta, ei ees puolilla kerroista mitään ostettavaa ei löydy. Nyt tän parin kuukauden aikana mitä Suomessa oon ollut, on mulla käynyt kyllä aika hyvä tuuri näiden löytöjen kanssa. 

Parhaat denim vaatteet löytyy ehdottomasti second handina. Rakastan vanhaa kunnon paksua denimiä, varsinkin jos joku on sen käyttänyt jo pehmeäksi haha. Oikeastaan kaikki mun farkut on kirppareilta löydetyt. Harvemmin ostan mitään ketjuliikkeiden tuotteita enää kirppareilta, vaan bongailen juuri 'aitoa' vintagea, vanhoja vaatteita, jotka on kestäneet aikaa ja käyttöä. Myös laadukkaat materiaalit on mun listalla. Mun kirpparivinkki vois olla se, että kannattaa oikeesti kaivaa ne pöydät ihan kunnolla, vaikka ekalla silmäyksellä aattelisi että tässä on vaan lasten tai miesten vaatteita. Useimmiten miesten vaatteiden joukosta löytyy juuri ne parhaimmat! 

//

Couple of thigs that i have found from second hand stores this summer. I love to get my denim items as second hand, then theyre real denim and also usually soft! Almost all of my jeans are actually vintage. I seldom buy anything thats form basic h&m etc, i look for real vintage and old pieces which have lasted time and use before me. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates