• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

SLIPON DRESS + TSHRT


Slipon mekko ja teeppari, kuinka ihanan ysäri kokonaisuus. Mä ainakin oon kuulunut siihen vuosimalliin joka on pukenut päälle teepparia ja spagettiolkaimista toppia. Tää on ehkä vähän fiinimpi versio siitä ja tuplaa loistavasti tän juhlamekon käyttömahdollisuudet. Teeppari tekee sitä hetki apljon arkisemman oloisen, varsinkin jos jalkaan iskee joko sandaalit tai lenkkart. Tän mekon halkiot tekee siitä paljon kevyemmän ja päällä paremmin liikkuvan, varsinkin kun ne ei oo kilometrimittaiset paljastaen reidenkin. Ens kerralla testaan raidallista paitaa tänne alle! Tai ehkä jopa sitä klassista teeppari+spagettiolkain komboa. Flashback vitos-luokan luokkakuvaan. 

Tää viikko on tuntunut kestävän jo vuoden. Ja nyt on vasta keskiviikko. En ymmärrä miten aika voi madella näin hitaasti. Saattaa tosin johtua siitä että parempi puolisko tulee huomenna Suomeen!! Voi raukkaa, joutuu tuhlaamaan ekan kunnon kesälomansa Suomi-matkailuun. Yllättäen meni todella nopeaa ja kivuttomasti tää reipas kuukausi mikä ehdittiin kahdessa eri maassa (jälleen) asua. Ootan myös viikonloppua erityisen paljon, koska mä pääsen mökille!! Vihdoinkin. Oon odottanut tätä koko kesän. 


//

Slipon dress and a tshirt is so lovely 90s combination! I remember how i used to rock the trend of tshirt and a top with thin straps back in the days in primary school haha. I love how this enables me to use this party dress during normal day to day life, making it look dressed down. Also adding a pair of sandals or sneakers helps a bit on that. Next time ill test a striped tshirt under or maybe even the classic tshirt and top combo. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates