• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SWIMSUIT SEASON


Uikkarit, kuka ois uskonut kuinka paljon näihin oon ihastunut. Harmittavaa on se, ettei nyt oikein oo vielä ollut kelejä tai aikaa viettää rannalla. Tää mun täydellinen uikkari on Zarasta, ainakin siellä ja h&mllä oli super kivoja yksilöitä! Uikkarit on selkeesti paljon imartelevampia kuin bikinit, vaikkakin nyt ei sit rusketus oo ihan rajatonta. Vois luulla että valkoinen uikkari sais näyttämään entistä kalpeammalle, mutta oon huomannut että se korostaa just hyvin sitä olemassa olevaa vähäistä rusketusta. 

Nämä kuvat on viikonlopulta, mökiltä. En kestä miten upeaa Turun saaristossa on!! En tiedä onko se nyt sitä klassista Suomimaisemaa, mutta idyllistä ainakin. Meressä on vain sitä jotain, mikä saa mun sydämen väpättämään. Se saa mut rauhalliseksi ja seesteiseksi, se virkistää ja palauttaa. Rakastan sitä suolan tuoksua ilmassa ja iholla. Navakkaa merituulta joka pörröttää hiuksia ja niitä upeita auringonlaskuja kun aurinko laskee ulapan taakse värjäten taivaan ja meren punasävyihin. Kävin jopa uimassa moneen kertaan tän viikonlopun aikana, sekä saunasta ja ilman. En oo varmaan koskaan heittänyt talviturkkia näin myöhään pois. 


//

Love love love my swimsuit! Who would have believed that i would fallt his hard for swimsuits this season? The only down side is that i havent had enough opportunities to use them yet!! This one is form Zara and how flattering is it on! So much more confy to wear than bikinis. You could think that white aint good colour when you dont have a super tan, but it actually brings out the little tan you have on. 

4 kommenttia:

 1. Uulalaa mikä tytsy ja uikkari! Aaahh niin mahtavaa kun kaupoissa on nättejä kokouikkareita, vielä tarvisi ne biitsisäät....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kiitos!! On kyllä tänä vuonna ollut s hyvä valikoima, tekis mieli hamstrata kaikki itselle! Ja niinpä.... vähän jos saisit parempia kelejä (viikonlopuille) xD

   Poista
 2. Täällä kanssa yksi uikkareihin hurahtanut! Ja upee toi sun ja upee sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä hurahtaneits taitaa olla muutama :'--D kiitos ❤

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates