• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

UNPOPULAR OPINIONSVanha Coldplayn tuotanto on mun mielestä paljon parempaa kuin uusi. Tiedostan että artistit haluavat kehittyä ja voivat muuttaa suuntaansa uran aikana ja eikä siinä mitään. Muhun uppoaa paljon paremmin kuitenkin vanha tuotanto.

En tykkää limppareista. En tykkää hapollisista juomista ylipäätänsäkkään, mutta limpparit on asia mitä en koskaan juo. Turhaa sokerilitkua ja en ymmärrä miten jotkut ihmiset voivat olla 'koukussa' limuihin.

Musiikki mitä nykyään soitetaan radioissa tai joka löytyy spotifyn top-listoilta on mun mielestä täyttä kuraa. Satunnaisesti kuuntelen itsekkin jotain suomiräppiä tai muita hitti artisteja, todetakseni sen että se ei vaan ole mun juttu. Pieninä annoksina satunnaisesti ookoo, mutta muuten viihdyn paljon paremmin indie musiikin parissa. Siinä vaiheessa kun musiikkia alettiin tekemään rahan takia, eikä musiikin takia mentiin metsään.

Ketsuppi on mun mielestä pahaa. En käytä sitä oikeastaan koskaan.

Hammaslääkärissä on kiva käydä. Ravasin siellä alvariinsa lapsena, joten kai siihen tottui ja nykyään oon melkein innoissani siitä että pääsen hoidattamaan mun hampaita.

Koirat on typeriä. The end.

En myöskään pidä makeista siiderestä (tai viineistä) ja kaupan valikoiman perusteella tää taitaa olla hyvinkin epäsuosittu mielipide. Nautin niin kuivista siidereistä että heikoimmilla suu kuivuu niitä juodessa.

En halua luksus laukkua, en Chanelia tai mitään muutakaan. Suosin myös mielelläni halpisketjujen vaatteita, koska ne miellyttävät yksinkertaisesti omaa esteettistä silmää enemmän kuin design tai muut 'laadukkaammat' vaatteet.

Tykkään ruuastani hieman palaneena. Paahtoleipä esimerkiksi on paljon parempaa jos se on siinä rajamailla että se on melkein mustunut.

Olen sitä mieltä että kaikesta ei tarvi luopua, vaikka KonMari villitys onkin nyt suurta. Luinhan itsekkin sen kirjan. Minun mielestä ei kannata luopua joka päiväisestä jäätelönsyömisestä jos se tekee hyvää sielulle.


0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates