• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

WHAT I WORE TO WORK x 5


Heikkoudet vahvuudeksi ja huonot puolet hyviksi puoliksi, eikö elämässä nyt ylipäätänsäkkin pitäisi olla vähän sellainen asenne!? Koska oon huomannut että valittelen täällä blogissa, että kun käyn vain töissä ja ei oo mitään kivoja asuja, vaikka ei ne kokonaisuudet mitkä puen päälleni töihin nyt mitään tyhmiäkään (for real) ole. Siksipä, tässä mitä mulla oli päällä viimeviikolla! 

Käytän lähes päivittäin puvunhousuja töissä, koska on ollut senverran lämpimämpää että farkut ois liian tukahduttavat. Työmatkoilla siis. Toimistomme on hyvin hyvin ilmastoitu, että välillä joudun istumaan takki päällä koska teepparilla palelen koko ajan XD Käytän oikeastaan perus teeppareita, muutamaa eri kauluspaitaa tai sitten kahta siistiä neuletta sadepäivinä. Ei tää mun yläosa kavalkaadi kovin laaja ole. Heinäkuun tavoitteeksi vois ottaa sen, että käytän enemmän hameita! Onneksi aamulla seiskan pintaan alkaa olla jo aika lämmintä niin tarkenee polkea bussipysäkille hamekkin päällä. 

Mä haluun kuulla että mikä on teidän se go-to työasu?

//

I have been complaining a lot about the fact that, i dont have any nice outfits to post here in the blog, since i am just working and working. Even though i complain that my work-outfits are boring, they really arent that bad. I just want to think that theyre not inspiring at all. So to challenge myself, here is 5 outfits i wore to work last week!

I wear always some sort of suitpants, paired with tshirt or a button up shirt. I have couple of work appropiate jeans and sweaters also, which come in handy when the traditonal finnish summer weather (read: rain) hits. The goal of july is to wera more skirts!  

4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/7/16

  Siisti paitapusero & (valkoiset) farkut & balskut- toimii aina.rento pvä ni conversset. Hamonen ja valkoinen paitis-varma nakki. Helppoa mutta siistiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi kyl toimii! Ja usein oon kyl huomannut että jos alkaa miettiin liian monimutkaisesti niin sit menee vaikeeksi tää homma :----D

   Poista
 2. Anonyymi8/7/16

  Missä oot töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon päättänyt etten blogissa kerro työpaikkani nimeä, mutta oon asiakaspalvelu hommissa :--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates