• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BLUSHED COLOURS


Mitä sillä ei oo mustaa päällä!? Olo olikin aika tyttömäinen tässä hempeessä blushed pink ja valkoisessa kokonaisuudessa. Mulla on tällä hetkellä jonkin sortin fiksaatio vaaleanhaalean blushed pink väriin. Voisin ostaa mitä vain siinä värissä, housupuvuista huppareihin ja narutoppeihin. Haluan kaiken. Enkä koskaan _koskaan_ oo ollut mikään 'the pink girl'.

Tuntuu että tätä vaaleanpunaisuus addiktiota on liikkeellä. Ehkä ne markkinoijat tietävät mitä tekevät, kun saavat munlaisen 'valveutuneen' markkinoijankin nalkkiin vaaleanpunaisiin päiväuniin. Muutenkin olen aivan heikkona syksyn uusiin mallistoihin vaatekaupoissa. Voisin viettää (ja ehkä eilen vietinkin) tuntikausia haahuillessa ja hypistellessä syksyn uutuustrendejä joihin mulla ei ole varaa. Note to your self: fiilistele omaa syysvaatekaappia ennenkuin teet mitään uusia hankintoja ja laske kuinka monta kertaa oikeasti käyttäisit vaaleanpunaista jakkuhousupukua. Rehellisesti.

Eka viikko uudessa työpaikassa takana, jolloin viikko on tuntunut menevän nopeasti ohitse. Ehkä se kertoo jotain, ehkä oon saamassa jostain syrjästä kiinni ja tiedän mitä ehkä tulisi tehdä. Syynä voi olla myös se, että aloin polkemaan tällä viikolla töihin ja oon ollut ihan naatti sen vuoksi aina iltaisin ja nukahtanut sohvalle kymmenen pintaan xD Ajattelin että jos en saa isteäni muuten urheilemaan, niin ainakin poljen töihin sen 5km yhteensuuntaan. Its something! Haaveilen vähän salaa siitä että voisin aloittaa jonkun uuden harrastuksen. Voiko näin _vanhana_ aloittaa enää mitään uutta urheilulajia? Yllättäen mua kiinnostais joko jonkin näköinen kuntonyrkkeily tms tai jokin joukkuelaji kuten käsipallo. Tätä kautta vois ehkä saada myös uusia kavereita(!). Saa nähdä mitä keksin tai keksinkö mitään, koska vaihtoehtoja on liikaa haha. Lapsena oli helppoa maalla asuessa valita mitä aloittaa harrastamaan kun niitä vaihtoehtoja oli ehkä se tasan viisi.

TGIF, hyvää viikonloppua allihooppa!


9 kommenttia:

 1. Anonyymi20/8/16

  Hahaha voin niin samaistua tuohon vaaleanpunavimmaan : D nappasin mukaani juuri tänään vaaleanpunaiset culottesit ja testaillut niitä koko illan eri vaatteiden kanssa yrittäen vakuuttaa itselleni että niille olisi paljon käyttöä : D vielä en ole satavarma, taidan antaa muhia muutaman yön yli..

  Ja mitä uuteen harrastukseen tulee niin ehdottomasti voi aloittaa! Eikun ettimään : )

  Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä!! onneksi en oo ainut XD Mä tänään kaupassa mallailin kans vaaleanpunaisia culottes housuja mutten sitten malttanut ostaa kuitenkaan ja perustelin että pinkki sävy oli vähän väärä haha. Ajatuksen tasolla pinkit culottes housut on just mitä tarvin! hmm ehkä mun pitää tosissaan alkaa tätä harrastus juttua pohtimaan :----)

   Poista
 2. Täydellinen asu! Hattu kruunaa kokonaisuuden <3

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos!<3 Mä vähän epäilin tätä hattua tässä asussa, mutta näköjään se toimii just hyvin!

   Poista
 3. Anonyymi21/8/16

  Eikös Norjassa oo käsipallo suht iso juttu? Ainakin jostain on jääny päähän semmonen kuva. Ilman muuta voi aloittaa uuden harrastuksen! Mua houkuttelis crossfit, mutta ehkä pitäis aloittaa jostain kevyemmästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se on tosi iso juttu täällä! Ehkä sen takia oon siitä kiinnostunut, varsinkin kun oon nyt seurannut niitä olympialaisissa :---D Oon kanssa miettinyt crossfittiä, se vois olla aika jees myös!

   Poista
 4. Ihana takki! Mulla on atm ihan sama fiksaatio ihan samaan väriin hahahha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää on oma lemppari :---))) Hahah meitä taitaa olla sitten muutama! Mut mikäs siinä, oon normaalisti niin all black everything, että ihan hyvä taitaa olla se että innostun jostain väristä :----P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates