• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BROGUE SHOES & NORWEGIAN SWEATER


Maaliskuussa sain päähänpiston että haluan brogue-kengät. Eli herrainkengät, juhlakengät, nauhalliset nahkakengät. Tehtävä osoittautui ennalta arvattua vaikeammaksi, koska joko rahatilanne ei antanut periksi, tai sen kerran kun kengät netistä tilasin itselle, paljastui kotona paketistä täysin eri kengät. Not cool. Vaikka voin töissä pitää lenkkareita, kukaan ei ainakaan ole vielä mua kieltänyt, kaipasin syksyä varten jotain fiinimpää kenkää. Zarasta löytyi aleista sopivasti vähän erikoiset nauhakengät hapsutetulla läpällä ja raidallisella pohjalla. Todennäköisesti tulevat raastamaan kantapäät rakoille, mutta onneksi näihin voi aina lisätä sukat. Mun kuvitelmissa nää sopii kaiken kanssa mitä mulla on vaatekaapissa, niin siistien puvunhousujen kuin mekkojen ja hameiden kanssa kuin myös revittyjen mommy farkkujen kanssa! Selkeesti se kenkäpari mitä oon kaivannut mun elämään, kuten uskottelen jokaisen yksilön kohdalla itselleni.

Kävin viime viikonloppuna 2nd hand tapahtumassa, sellaisessa tosi fiinissä joissa joka pöydästä löytyy Acnen vaatteita vähintään. Hinnatkin on kyllä sen mukaiset aina. Paitsi tää villapaita, joka on ilmeisesti jonkun omin kätösin kutoma. Mietin että jaksanko ees kysyä hintaa, mutta onneksi kysyin, kun vastaukseksi sain 150NOK (vajaa 15€). Todellisuudessa tää on varmasti paljon arvokkaampi. Täydellinen harmaanbeige sävy ja sopivasti oversized. Juurikin se _the_ kalastajan villapaita, norjalainen sellainen. 

En enää tän jälkeen tarvitse yhtään uutta villapaitaa täksi talveksi. (niinhän sitä luulisi)

6 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän näköinen neule! Lähdin heti hamuamaan tekstistä, että mistä se on ostettu :-D Mutta vielä parempi, jos on jonkun käsintehty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö! Ihan huippu löytö ja just parempi että se on itsetehty ja uniikki :----))

   Poista
 2. Anonyymi27/8/16

  Tosi ihana neule! Ja haluan kiittää myös kivasta blogista, löysin tämän vasta ja lueskelin vähän vanhempiakin postauksia :) Tosi inspiroiva tyyli sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kiitos!! tää kommentti pelasti mun päivän, kun juuri tänään tuskailin tän blogin kanssa että onko tästä mihinkään :'--D

   Poista
 3. Linsku28/8/16

  Ihanat löydöt oot tehny! Oon kans haaveillu herrainkengistä, mutta pelkään ettei niille tulis käyttöä. Odotan innolla asupostauksia niiden kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :--) Mullakin vähän sama pelko, että tuleeko näitä nyt sit käyttyä...onneksi näiden osto työkengiksi on hyvä tekosyy ja ainakin on mielessä jo tietyt tilaisuudet milloin näitä käyttää säännöllisesti!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates