• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

FLAT MULES


Flat mules, tohvelit, slip on shoes, slides, lipokkaat. Oon haaveillut näistä kengistä jo pitkään. Hinnallisesti varteenotettavaa versiota ei vaan ole millään tullut vastaan, varsinkin jos mielessä on tarkat kriteerit myös kengän ulkonäölle. En halunnut sijoittaa tähän kenkämalliin muutamaa kymppiä enempää, koska kuka tietää jääkö tää vain one hit wonderiksi. Tajusin eilen että omistan jo melkein täydelliset flat mulet, nimittäin nämä kengät. Omalle tavalleni uskollisesti otin sakset kauniiseen käteen ja leikkelin soljet ja kantapääpalan pois ja tadaaa, ne täydelliset kengät on tässä. Hinta 0€. Näitä kenkiä en voinut muuten oikein kunnolla käyttää, koska ne(kin) tekivät kamalat rakot jalkoihin pidempiä matkoja kävellessä. Tuntuu että kaikki muut kengät paitsi lenkkarit vääntää mun jalat ihan verille.

En tainnut koskaan mainita, mutta ostin uudet silmälasit! Koska olihan nyt edellisten ostosta jo vuosi ja olin ehtinyt siinä ajassa sokeutua vähän lisää. Halusin ehdottomasti pyöreät metallisankaiset nörttilasit, jotka on siinä rajalla onko ne yksinkertaisesti vain rumat vai erittäin cool. Toivon pysyväni siellä 'cool' puolella. Haaveilin ray-banin kehyksistä mutta en löytänyt niitä mistään online, koska perinteisenä pihistelijänä tilaan tietenkin myös silmälasini netistä.

Mites tää asu? Mun silmään very nice. Jotenkin mun oloinen; iso teeppari ja denim näyttää yllättävän hyvälle yhdessä, varsinkin kun kyseessä on farkku-mini ja eikä nää kengätkään asua pahenna haha.


Eka viikko töissä on taputeltu ja ajatus viikonlopusta tuntuu aika kivalle. Toivottavasti ei sataisi koko aikaa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates