• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

FLOW FESTIVAL INSPO

Flow on festivaalina ollut jo muutaman vuoden just se minne oon halunnut päästä, mutta omasta saamattomuudesta ja olosuhteiden pakosta en oo sinne päässyt. Enkä siis tänäkään vuonna onnistu tässä missiossa haha. Sain ehdotuksen lukijalta, jos voisin kasata tyyli-inspiraation teille onnekkaille jotka pääsette paikalla. Loistava idea. Joten mitä mä pukisin päälle, jos pääsisin Flow festareille?


ALL WHITE
BODYSUITS
MIDI-LENGTH SKIRTS
SNEAKERS AND SOCKS
GLITTER ROOTS
MINIMALISTIC COMBOS
KICK FLARES
DENIM
EASY BREEZY
SPORTY + CHIC
BASIC

Kaupunki festarit avaa mun mielestä mahdollisuudet paljon fiinimpään pukeutumiseen kuin perinteiset hiekkakenttä/pusikko festarit. Tän vuoksi mä uhkarohkeesti varmaan pukisin päälle jotain kokovalkoista, mieluusti löysissä materiaaleissa kuten liehuvissa culottes housuissa ja jonkinnäköisessä off-shoulder crop topissa ja addun suihkusandaaleissa. Kotrastia pitää olla. Se musta korostuu flowssa ehkä eniten, vähän mielenkiintoiset mutta ah niin toimivat yhdistelmät. Juurikin se että valitsee ne kaikista epätodennäköisimmät kengät asun kanssa. Tai sitten pukisin päälle jonkinnäköisen bodyn ja midimittaisen vekkihameen ja addun lenkkarit sukkahousu sukkien kanssa (as in yllä kuvassa). Farkkuhame ja normi teeppari ei myöskään ois kovinkaan huono vaihtoehto, hameen alle tosin puksiin pyöräilyshortsit, koska mukavuus ja illaksi nappaisin jonkin college puseron mukaan.

Koska en oo arjessa mikään creisi pukeutuja, olisi festarit tietenkin jees tilaisuus lähtee revittelemään, mutta itseni tuntien lähtisin kyllä mukavuus edellä sellaisissa kuteissa joissa mä tunnen oloni itsekseni. Basic kokonaisuus farkut ja teeppari, on vähän mielenkiintoisempi kun lisää satiinitopin päälle tai pukee päälle haalarin/mekon mielenkiintoisilla asusteilla. Haalarit ja mekot on muutenkin siitä helppoja, että riittää se yksi vaatekappale eikä tarvi sovitella ylä ja ala-osia. Parhaiten mun mielestä toimii sporttisen ja chicin kombo. Lenkkarit muutenkin taitaa olla ne parhaat kengät musiikin tahdissa tamppaamiseen, joten en mä edes lähtis miettimään mitään sandaali juttuja. Rakot tulee kuitenkin. Takiksi ottaisin mukaan farkkutakin ja sit sen college puseron, koska yöllä on kuitenkin kylmä.

Ainiin, ehdottomasti glitter roots!! Tällä jos millä saa asuun kuin asuun asennetta. Hyvä ohje miten nää voi luoda itselleen löytyy täältä

1 kommentti:

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates