• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

LONG BUTTONUP SHIRT


En ehkä nytä hehkeimmältäni näissä kuvissa, ehdin tän päivän aikana kastua kolmeen kertaan ja jouduin yllättäen kävelemään kaksi kilometriä, mikä tietenkin tarkoittaa uusissa kengissä rakkoja kantapäihin hahaa. Mutta, kiva asu ja kerrankin kamera mukana, niin täytyihän se ikuistaa. (vaikka meikit oli sulaneet naamalta jo sen ekan kastumisen aikana kasin pintaan aamulla ja hiukset näyttävät uitetulle koiran turkille) Syksy on kyllä (työ)pukeutumisen aateliaikaa. Voi viellä tepastella nilkat paljaina ja käärityissä lahkeissa, tarkenee myös olla avokkaissa ja muissa kesäkengissä, mutta kerrospukeutuminen on jo mahdollista. Tuntuu että mahdollisuuksia on ihan rajattomasti, verrattuna hellekeleihin. Lämpimiin työpäiviin soveltuvia alaosia mulla on ehkä vain muutama, koska suurin osa hameista tms on vaan liian lyhyitä toimistolle ja koska oon pyöräillyt töihin (miesten pyörällä) on hameiden käyttö muutenkin vähän niin ja näin :------D Pitkä kauluspaita yhdistettynä villapaitaan on yksi mun alltime suosikkeja syksyyn, yhtä aikaa helppo mutta mielenkiintoinen kokonaisuus. Vaaleansiniraitainen paita rikkoo myös kivasti muuten mustaa asukokonaisuutta.

Nämä kengät on nyt esiintyneen kolme kertaa peräkkäin tällä viikolla, joko riittää haha? Täytyy vaan todeta, että vitsit nää on siistit. Päältä ja edestä nämä naamiotuu melkein tavallisiksi nahkakengiksi, kun taas sivulta paljastuu jotain ihan muuta. 

Tänään illalla lähden ihka ensimmäsielle työmatkalle, jännittävää! Maanantai ja tiistai kuluu Stavangerissa Norjan länsirannikolla, ihanaa päästä ihan uuteen paikkaan Norjassa. Very exciting.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates