• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MARIMEKKO IT-BAG


Törmäsin Lilyssä juttuun marimekon tästä it-kangaslaukusta. Sen jälkeen näin niitä joka paikassa, jopa Oslossa niitä käveli vastaan. Ilman tätä juttua en olisi koskaan varmaan haaveillutkaan edes tästä kassista, kangaskassi päivät mulla on vähentyneet aika minimiin ja noh, jos ei tiedosta jonkin olemassa oloa, sitä tuskin myöskään kaipaa. Sain töiden kautta kutsun Marimekon A/W malliston lanseeraukseen Oslossa ja menin jopa paikan päälle. Ja siellä näitä jaettiin, jos osti jotain (ihan mitä tahansa), sai tälläisen mukaan. Nyt mulla on sitten oma it-kassi ja olen onnellinen haha. Tää on kyllä yllättäen tosi kiva, tosi tilava ja just sellaista mukavaa (organic) puuvillaa, jämäkkää mutta pehmeää. 

Edellisen asupostauksen long-buttonup toimii tässä asussa paitamekkona (shortsit on alla!). Se helpoin vaate tuulisiin loppukesän päiviin, niinkuin tämä päivä oli. Tää ja addun stan smithit on oikeestaan kaikki mitä tarvitaan kivaan asuun. Sitä vois jällen syksyn tullen palata huulipunien käyttöön. Oon ihan vieraantunut huulipunista, varsinkin punaisista. Ne oli ennen mun tavaramerkki, se juttu, mutta nykyään tunnen ne päällä itseni käveleväksi huutomerkiksi. Bold lip näyttää toisaalta super hyvälle vaalean lobin kanssa, nää kuvat on elävä esimerkki siitä. 

Nämä taitaa ollakin viimeiset näin kesäiset asut, ennen ensi kesää. Oslossa on todenteolla ilma syksyyntynyt, sopivasti juuri ennen syyskuuta. (mihin elokuu katosi??) Taidankin kaivaa viimeisetin neulee just nyt naftaliinistä! 

7 kommenttia:

 1. Janski1/9/16

  Mä kans kuolaan tota kassia iha hulluna!!! Tieksää kuin paljolla tarttee ostaa Marikemosta et tollasen saa? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyl sitä jotain :----D Jostain luin että jos ostaa yli sadalla eurolla niin sit sen sais kaupan päälle, mutta en varmaksi osaa sanoa. Ja sit Facebookin marimekko kirpparilla niitä kai aina välillä on myynnissä!

   Poista
 2. Ihanat kuvat, miks siellä pärjää vielä noin kepeillä vaatteilla, buu! Ja joo tosiaan satasella pitää ostaa että ton ihanuuskassin saa.. Oon jo keksimässä syitä miks mun on _ihan pakko ostaa heiltä jotain noin suurella summalla.... XD

  http://rosalias-inspirations.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääl on yllättäen ollut pari tosi lämmintä päivää vielä! Mut eiköhän ne pian lopu :'----D haha mä oon ainankin silmäilyt niitä tasaraita lakanoja jo pitkään, ne on ainakin yli satasen XD Kannattaa myös ehkä ennenkuin ostaa varmistaa että onhan niitä kasseja just siinä liikkeessä jäljellä, ettei mee hukkaan ostos haha

   Poista
 3. Sain pomolta kaksin kappalein noita kangaskasseja ja ne on päivittäisessä käytössä. Itse asiassa just havahduin huomaamaa, miten törkeen likaseks ne on päässy tässä ihan huomaamatta, ja heitin ne pyykkikoneeseen. Ihan loistavan kokoinen kangaskassi tällaselle, jolla kulkee koko elämä aina mukana! Ja ah niin nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi lucky you! Tää on kyl just hyvän kokoinen ja niin nätti :---) Tästä tulee kyllä mun silmäterä :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates