• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

PINK BOMBER


Juurikun ehdin sopivasti edellisissä asukuvissa toilata värikkäät vaatteet omassa tyylissäni, esittelen teille nämä kuvat ja tämän asun haha. Oon vähän sillä silmällä katsellut vaaleanpunaista bomberia jo viime keväästä alkaen, mutta en oo raaskinut ostaa. Kun tää yksilö tuli vastaan h&mllä, en voinut enää vastustaa. Just oikee kylmä vaaleanpunainen väri, tummansininen vuori ja relaxed fit. Vaaleanpunainen takki on ehkä viimeinen asia mihin luulisi mun ihastuvan, mutta ehkä juuri sen vuoksi tää tuntuu mun jutulle haha. Täydellinen takki all-black arkiasuihin. Tää asu ei ehkä juuri sen mustan puuttumisen vuoksi oikein tunnun minulle, vaihtelua nähdä mua näinkin vaaleassa kokonaisuudessa. 

Yritän tehokäyttää vielä jokaista mekkoa ja hametta ja shortsia, ennenkuin on liian viileät säät tepastella paljain säärin. Elokuu on ollut jotenkin todella kylmä ja tuulinen, onneksi ensi viikoksi on luvattu vielä vähän intiaanikesää. 

Tuntuu että olisin ollut paljon kauemmin Oslossa kuin vasta kaksi viikkoa. Arki on jotenkin heti lähtenyt rullaamaan omalla painollaan ja tutulla rytmillään. Oon kyllä ollut suhteellisen väsynyt työpäivän ja viikon jälkeen, johtuen varmaan siitä kaikesta uudesta mitä pitää sisäistää ja siitä että 50% töistä on englanniksi ja toinen 50% ruotsi-norjaksi. Tuntuu että aivot on ihan solmussa päivän jälkeen, varsinkin kun työpäivään mahtuu vielä suomeakin xD Oon ihan sekaisin kielien kanssa atm. 

8 kommenttia:

 1. ompa kyllä magee asu sulla! ja toi takki on tosi kivan värinen 8) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! ♥ Tää takki on just täydellinen vaaleanpunainen!

   Poista
 2. Superkiva asu! Toi takki oli kyllä loisto ostos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää takki tulee olemaan varmaan aika käytetty tän syksyn aikana :-----D

   Poista
 3. Uuuuu makee asu ja tuo bomberi! Mutta siis apua voin kuvitella kuin rankkaa henkisesti tuollanen kielten kans suhaaminen on, tsemppiä siihen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks!! haha joo vähän kyl on työpäivän jälkeen pää sumussa xD Kyl varmaan tähänkin tottuu, viimeistään sitten kun alkaa itsellä luistaa norja kunnolla!

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja upee asu, pitää kyllä itsekin testata oman bomberin kanssa samaan tyyliin asua (: <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Kaikessa yksinkertaisuudessaan tää kombo kyl toimii aina! Ja kenkiä vaihtamalla saa heti vaikka paljon juhlavammankin kokonaisuuden ;----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates