• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

T-SHIRT DRESS


Teepparimekko, juuri se vaate joka on mun mielestä täydellinen lisä mun vaatekaappiin kun yritän etsimällä etsiä työvaatteita. Siistien kenkien ja trenssin kanssa tämä teepparimekko on täysin toimistokelpoinen, koska paksu jämäkkä kangas, riittävä pituus, pieni kaula-aukko ja melkein kyynerpäisiin yltävät hihat. Jos taas jalkaan laittaa tennissukat ja tennarit ja takiksi valitsee bomberin, on vaikutelma täysin erilainen ja mun normaaliin tyyliin sopiva. Score!

Mitäs muuten mulle? Viikonloppu oli erittäin jees, ei mitään sinkoilua mihinkään suuntaan ja laiskoja aamuja ison kahvikupin äärellä. Tuli haahuiltua ulkona nauttien vielä kesäisestä säästä, syöden street foodia ja käyden second hand markkinoilla. Oon istuskellut parvekkeella viltin alla lueskellen dekkaria, aloittanut stranger things sarjan katsomisen yksin kotona pimeällä (virhe) ja olin koko loppuillan vainoharhainen. Tein aivan loistavaa hummusta ja pakko kyl sanoa että se on mun lemppari dippejä. 

Oon vähän kahden vaiheilla tän mun tukan kanssa (vaihteeksi). Nyt tuntuu että voisin kasvattaa tästä vähän pidemmän lob mallisen ja jossain vaiheessa pitäisi tyveäkin taas vaalentaa. En tiedä kuinka pitkään jaksan olla platina blondi, koska ikuisessa juurikasvussa eläminen on niin tylsää kuin sen ennalta arvasikin. Toisaalta rakastan tätä tukkaa just näin, tuntuu että tää väri on just mua ja on just nyt ihan täydellinen. Tuntuu hassulle että mulla on joskus ollut paljon tummempi tukka! Ehkä sitä vaaleantaessa sokaistuu siihen omaan väriin ja aina haluaa vaaleampaa (tästä tosin ei vaaleammaksi oikein enää pääse), koska luulin myös omalla värilläni ollessa, olevani blondi. Koen kuitenkin että tää vaalea sävy pukee mua ja sopii mulle, eikä ns tee musta valjun näköistä tai näytä hassulle/feikille. Vaikkakin feikkihän se juurikin on haha. 

Ihanaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihana asu!! Ja musta nuo hiukset on tosi hyvän väriset tuolleen ja jos näissä nyt on jotain pientä juurikasvua niin ei sitä oikeasti ees ulkopuolinen aattele :D Ja mua kiinnostais nähä miltä sellaset pikkusen pitemmät hiukset näyttäs vai meinaatko sellasta "pitkää long bobia" joka sulla on jossain vaiheessa vähän ollutkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Haha niinhän se on että itse vain huomaa tälläset asiat XD En kovin pitkää lobbia, vaan tästä vaan vähän pidemmät, ehkä joku 5-7cm! Sellaiset rennot vähän hartialijan alapuolelle vois olla aika jees, ehkä nyt hetken näitä kasvattelen kun tää värikin on jees ja hiukset hyvässä kunnossa :------)))

   Poista
 2. Anonyymi22/8/16

  oi taydellinen mekko perusmekko, mista oot loytany? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki! Tää on hm ja sitä basic mallistoa :--)

   Poista
 3. Musta tuntuu, että sama mekko löytyy myös multa ja toi on kyllä just semmonen mikä tuntuu aina kivalta laittaa päälle! Super hyvä perusvaate.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ihan super hyvä perusvaate, näitä pitäs olla enemmän kaapissa!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates