• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

THANK YOU MOM // SPONSORED VIDEO

Kiitos äiti. Milloin viimeksi olet sanonut näin? Hävettää miten itsestäänselvyytenä sitä välillä äitiään ja kaikkea mitä hän on mun eteen tehnyt pitääkään. En todellakaan olisi tässä pisteessä ilman sitä kaikkea mitä mun äiti on mun eteen tehnyt. Ja tietenkin isä! Mutta tänään, keskityn äitiin.

Kiitos että olet jaksanut kuskata mua joka ikiseen harrastukseen mitä oon lapsena harrastanut, vaikka se on tarkoittanut sitä että oot työpäivän jälkeen joutunut tekemään taksikuskin töitä ajellen edestakaisin kotoa keskustaan maalla, jossa välimatkat oli vähän pidempiä.

Kiitos siitä että oot aina ollut mun tukena, oli kyseessä sitten matikan koe tai yleisurheilun sm kisat. Oon voinut aina luottaa siihen, että jos en itse tiedä mitä tehdä, on sulla ollut vastaus siihen tai ainakin ollaan yhdessä pohdittu miten tää pitkän matikan kurssin 13 lasku nyt meneekään tai että miten mun nyt kannattaa tässä tilanteessa X nyt toimia.

Kiitos siitä että olet aina tehnyt hyvää, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa kotona ja painottanut aamupalan ja yhteisten ruokahetkien tärkeyttä. Avasit jo nuorena mun silmät sille, että kuinka tärkeää on syödä hyvin ja ettei sitä tarvitse syödä lihaa.

Kiitos siitä että olet antanut mun toteuttaa itseäni, olla oma itseni ja siitä että mulle on myös asetettu rajoja. Annoit mun kulkea ala-asteella verkkareissa koulussa jos halusin ja myöhemmin sain kokeilla myös vähän erilaisia (jälkeenpäin katsottuna aika järkyttäviä) tyylikokeiluja. Kiitos että sulla on aina aikaa ottaa musta asukuvia jos tarvitsen jeesiä. Kiitos että mua on kannustettu lukemaan lapsena ja siitä että mulle ostettiin paljon kirjoja, jos niitä toivoin. Kiitos siitä, että mulle annettiin mahdollisuus aloittaa poikkihuilun soittaminen ja kannustettiin (välillä vähän kovemmin ja vaativammin) sen jatkamista aina 18-vuotiaaksi asti.

Kiitos siitä että mulla on aina ollut lämmin ja rakastava koti, jonne vielä muka aikuisenakin voi aina palata asumaan niin kuin aina kesäisin mulla on tapana (mulla on vielä oma huonekkin kotona haha).

Kiitos kaikesta ♥

Tietenkin, kiitos myös isä samoista asioista. Koska jos jostain oon eniten kiitollinen, niin se on se, että meidän perhe on aina ollut perhe, jossa kaikki surut kuin ilot, epäonnistumiset ja onnistumiset jaetaan ja koetaan yhdessä. Alla oleva video on näiden ajatuksien takana, yksi ihanimmista mainoksista hetkeen! Mä ainakin nyyhkytin ihan kunnolla tätä katsoessa :'-----)


SPONSORED POST


0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates