• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

THE PERFECT WORK OUTFIT


Finally! Oon löytänyt sen täydellsien work-oufit kombon loppukesälle ja syksylle. Culottes-housut ja kauluspaita on yhtäaikaa smart casual ja fashion forward, varsinkin jos jalkaan sujauttaa slidersit. (Kuinka monta finglish sanaa löydät edellisestä lauseesta?) Kauluspaidoista puheenollen, parhaat paidat on nämä h&m puuvillaiset vajaan 20€ yksilöt. Juuri sopiva suora malli, puuvilla on ihanan tuntuinen päällä ja viileä kuumallakin säällä. Oon ostanut näitä jo kolme, yhden valkoisen, siniraidallisen ja uutena tulokkaana tämä ruudullinen.

Vuonna 2012 käytin kauluspaitoja varmaan joka päivä ja valehtelematta niitä oli mulla vaatekaappi täynnä. Sen yliannostuksen jälkeen on mennyt aika kauan ennenkuin oon halunnut kauluspaitoja pukea päälle xD Nyt ehkä alkaa pikkuhiljaa, varsinkin suoralinjaiset ja relaxed, kauluspaidat tuntua omalta jutulta. Varsinkin työpukeutumiseen sopivana juttuna, harvemmin tulee kauluspaitaa vapaa-ajalla vedettyä päälle. Kauluspaidat ovat ehkä kaikista helpoin vaatekappale tekemään mistä tahansa asukokonaisuudesta vähän skarpimman oloisen ja hei onhan valkoinen kauluspaita aina klassikko.

Yllä olevan asun mukaiset kelit on mun mielestä ne täydellisimmät, hempeet lämpöasteet, muttei kuitenkaan liian kylmä (koska oon helppo palelemaan). Ehkä sitä odotan syksyssä eniten että voi pukeutua tähän tapaan, kevyesti mutta mielenkiintoisesti. Välikausi pukeutuminen on parasta, kun saa yhdistää kesäistä ja syksyistä ja olla läkähtymättä tai jäätymättä. Ollaan tosin Oslossa nautittu kunnon inkkarikesästä tää viikko, joten oon yrittänyt ottaa irti kaiken minkä vielä saa lämpöasteista. Allekirjoittanut on meinannut läkähtyä toimistolla iltapäivisin kuumuuteen....  

2 kommenttia:

 1. Ihana asu taas! Meilläkin on kuumat säät, ite tahtoisin jo syyskäpertyä mutta yritän sitten keskittyä nauttimaan siitä, kun kerrankin sortseissa tarkenee ja ehtiä käyttämään niitä niin paljon kuin mahdollista. Ehdin varmasti loppuvuonna vielä palellakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :----)))) Haha uskon kanssa että sitten lokakuussa nää ilmat kelpais paremminkuin hyvin xD Harmi kun töihin ei voi kuitenkaan ihan shortseissa ja topissa lähteä....

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates